Logo
Print this page

Πιο τυχερή η Δανία, 1-0 το Περού

Η μνημειώδης αστοχία του Περού, η ικανότητα του Κάσπερ Σμάιχελ και η οξυδέρκεια του Έρικσεν να βρει με μια όμορφη ασίστ τον Πόουλσεν που έκανε το 1-0 στο 59' στο τετ-α-τετ σφράγισαν τη μοίρα του δεύτερου αγώνα για τον τρίτο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η Δανία "άρπαξε" ένα τρίποντο σε μια αναμέτρηση που το Περού είχε χαμένο πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Κουέβα, που πήγε στα... περιστέρια και για το οποίο χρειάστηκε το VAR. Πέρα από το πέναλτι οι Περουβιανοί είχαν σωρεία ευκαιριών, για να πάρουν μια σημαντική νίκη, αλλά δεν πήραν ούτε πόντο. Έσπασε έτσι το αήττητο 15 αγώνων που είχαν οι "Ίνκας", ενώ πλέον από τρεις βαθμούς έχουν Γάλλοι και Δανοί μετά την πρεμιέρα στον 3ο όμιλο. 

Μετά το 0-1, το Περού έκανε ό,τι μπορούσε για την ισοφάριση με κυριότερες τις στιγμές αυτές με τον Γκερέρο στο 79’ με τακουνάκι και του Φαρφάν με τακουνάκι στο 83', με τον Σμάιχελ να κάνει απίθανη επέμβαση με τα πόδια, θυμίζοντας τον πατέρα του. Αμέσως μετά ο Έρικσεν απώλεσε το 0-2 με τον Γκαλέσε να τον σταματά. 

Περού: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Ροντρίγκες, Ράμος, Τράουκο, Τάπια (87' Ακίνο), Γιοτούν Φλόρες (63’ Γκερέρο), Κουέβα, Καρίγιο, Φαρφάν (84’ Ρουιντίαζ) 

Δανία: Σμάιχελ, Ντάλσγκααρντ, Κρίστενσεν, Κιάερ, Στρίγκερ Λάρσεν, Κβίστ (36’ λ.τ Σένε), Ντιλέινι, Έρικσεν, Σίστο (67’ Μπρέιθγουεϊτ), Ν. Γιόργκεσεν, Γιουράρι Πόουλσεν 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]