Logo
Print this page

Με την Ντινάμο Μπρεστ του Κάργα συζητά ο Μαραντόνα

Μετά τη Νότιο Αμερική (Εθνική Αργεντινής) και την Ασία (Αλ-Βασλ, Αλ-Φουζαϊράχ), ο Ντιέγκο Μαραντόνα ετοιμάζεται να ανοίξει τα προπονητικά του "φτερά" στην Ευρώπη.

Ο 57χρονος Αργεντινής βρίσκεται ήδη στη Λευκορωσία για συζητήσεις με τη διοίκηση της Ντινάμο Μπρεστ. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη, του οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί, ο Αργεντινός θα προπονεί έναν Έλληνα. Είναι ο 23χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Γιάννης Κάργας, ο οποίος τον Φεβρουάριο πήρε μεταγραφή από τον Πανιώνιο στη Ντινάμο Μπρεστ της Λευκορωσίας και στα μέσα Μαρτίου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Λευκορωσίας στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, που νίκησε 2-1 τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσα σεζόν ο Κάργας ήταν στον Πανιώνιο, με τον οποίο πραγματοποίησε οκτώ συμμετοχές. Στη Ντινάμο Μπρεστ (10 συμμετοχές) ο Έλληνας στόπερ έχει κλείσει για ένα χρόνο,  διατηρώντας παράλληλα οψιόν γι' ακόμα μία σεζόν. Ο αμυντικός από το Κιλκίς έχει αγωνιστεί παλαιότερα και σε Καβάλα, Φωστήρα, Παναχαϊκή και Πλατανιά. Η Ντινάμο Μπρεστ θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League της επόμενης σεζόν.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]