Logo
Print this page

Για δεύτερη φορά κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών ο Βολιώτης Δ. Λημνιός

Διάθεση για δοκιμές έδειξε ο Μίκαελ Σκίμπε με τις κλήσεις του στην Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο του φιλικού με τη Σαουδική Αραβία (15/5). Με δεδομένο ότι ο αγώνας γίνεται σε μη εγκεκριμένη ημερομηνία από τη FIFA, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορούσε να επιλέξει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού (πλην του Αλέξανδρου Τζιόλη που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία).

Έτσι είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές από το εγχώριο πρωτάθλημα, ενόψει του Nations Cup. Νέα πρόσωπα στην εθνική αποτελούν οι Λαμπρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Πασαλίδης, Γιαννούλης και Μανιάς. Αντίθετα, στις επιλογές του Σκίμπε επέστρεψε ο  Θανασης Ανδρούτσος, καθώς και ο Πέτρος Μάνταλος έξι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Για μία ακόμη φορά κλήθηκε ο Βολιώτης Δημήτρης Λημνιός, που είχε κληθεί για πρώτη φορά τον Μάρτιο για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο, χωρίς όμως να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που κλήθηκαν για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα.

Last modified onTuesday, 08 May 2018 19:13
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]