noodles volos banner

Υποκλίνονται όλοι στον Μαυροπάνο μετά το ντεμπούτο ως βασικός με την Άρσεναλ

Αποθεωτικά σχόλια γράφονται για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της Άρσεναλ στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ.

Παρά την ήττα, το ESPN ξεχώρισε τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό για την εμφάνισή του, αναδεικνύοντας τον ως MVP των «Κανονιέρηδων».

Ο Μαυροπάνος πήρε 8/10 στην ατομική αξιολόγηση των παικτών του Βενγκέρ στην αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ με το ESPN να χαρακτηρίζει «εξαιρετικό» το ντεμπούτο του 20χρονου αμυντικού.

«Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον 20χρονο. Δε φάνηκε καθόλου φοβισμένος, πήρε τις κεφαλιές και το ότι τελείωσε με 92% ακρίβεια στις πάσες στο Όλντ Τράφορντ δείχνει ότι έχει πραγματική ψυχραιμία», ήταν το σχόλιο δίπλα στο όνομα του Μαυροπάνου για την εμφάνισή του κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Το ντεμπούτο του Μαυροπάνου με την Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν λοιπόν εντυπωσιακό και όλοι στην Αγγλία μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο Έλληνα στόπερ.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Μαυροπάνο στην αρχική ενδεκάδα και στη ρεβάνς με την Ατλέτικο.

«Εδώ και καιρό είχα να δω τέτοια εμφάνιση και ταχύτητα από παίκτη της Άρσεναλ. Για έναν 20χρονο να είναι τόσο άνετος και ήρεμος είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα πρέπει να παίζει. Δεν τα πήγε κακά απέναντι στον Λουκάκου. Μπορεί να παίξει και απέναντι στον Ντιέγο Κόστα. Είναι διαφορετικός επιθετικός, αλλά είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη. Ο Σάντσες φάνηκε λίγος γύρω του και τα πήγε καλά. Δεν φοβάται και έχει την αυτοπεποίθηση του νέου. Θα μπορούσε να δουλέψει απέναντι στην Ατλέτικο», ανέφερε ο Ράιτ στο BBC.

Οι «Κανονιέρηδες» από τη μεριά τους ανάρτησαν στα social media φωτογραφίες του Έλληνα αμυντικού από το χθεσινό ματς στο Όλντ Τράφορντ, γράφοντας: «Όχι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τι ντεμπούτο από τον Ντίνο Μαυροπάνο».