noodles volos banner

Σοκ στην Ιταλία, "έφυγε" στα 31 του ο Αστόρι της Φιορεντίνα

Νεκρός βρέθηκε, σήμερα Κυριακή (4/3) σε ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα της Φιορεντίνα, ο αρχηγός της ομάδας, Ντάβιντε Αστόρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 31χρονος αμυντικός, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν από δύο εβδομάδες, πέθανε στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή τη φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε τη διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό του διεθνή με την Εθνική Ιταλίας Αστόρι, η ποδοσφαιρική Λίγκα ανέβαλε όλες τις αναμετρήσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στη Serie A. Οι «βιόλα» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την Ουντινέζε στην έδρα της. 

Ο Αστόρι (7/1/1987) ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Μίλαν. Το 2006 έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας. Το 2008 πήγε στην Κάλιαρι, όπου παρέμεινε ως το 2016 και ενώ αγωνίστηκε για μια σεζόν σε Ρόμα και Φιορεντίνα ως δανεικός, πριν τον αποκτήσει η ομάδα της Φλωρεντίας.