Logo
Print this page

Στις 21.45 με μόνο στόχο τη νίκη η Εθνική κόντρα στην Εσθονία

Η Εθνική αντιμετωπίζει στις 21:45 (ΣΚΑΪ, COSMOTE SPORT 1) την Εσθονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η κατάκτηση των τριών σημαντικών πόντων μοιάζει με μονόδρομο, ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση (και σίγουρα στο +1 από την Βοσνία) και να πάει την Κυριακή στον τελικό με το Βέλγιο που βρίσκεται στο +4 και στην κορυφή του ομίλου. 

O Μίχαελ Σκίμπε δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά και τους τραυματίες Κώστα Μήτρογλου και Βασίλη Τοροσίδη. Ο Γερμανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει σχήμα 4-2-3-1. 

Ο Γερμανός εκλέκτορας έχει ήδη αποφασίσει για τους 7-8 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αναφορικά με τον Μήτρογλου θεωρεί ότι υπάρχουν 20% με 30% πιθανότητες να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με το Βέλγιο. Ο Ορέστης Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, ο Κώστας Σταφυλίδης σε ρόλο αριστερού μπακ και ο Κώστας Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας, έχοντας δίπλα του είτε τον Γιώργο Τζαβέλλα, είτε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είναι οι σίγουροι για την άμυνα, ενώ "παίζεται" ποιος θα καλύψει το κενό του Βασίλη Τοροσίδη. Σίγουρος για τον άξονα είναι ο Ανδρέας Σάμαρης και ένας εκ των Κάρλος Ζέκα, Γιάννη Μανιάτη θα βρεθεί στο πλευρό του. Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Απόστολο Βέλλιο, ο Πέτρος Μάνταλος δεξιά και ο Τάσος Δώνης είναι το φαβορί για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
Last modified onThursday, 31 August 2017 10:08
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]