Logo
Print this page

Σούπερ Καπ για τη Ρεάλ, 2-1 τη Γιουνάιτεντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης, επικρατώντας 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο από τη στιγμή που μείωσαν με τον Λουκάκου, έπαιξαν τους Μαδριλένους τη... γάτα με το ποντίκι, με την εικόνα τους να είναι σαφώς πιο κοντά σε αυτό που θέλει για το μέλλον ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το δρόμο για τους «μερένχες» άνοιξε ο Κασεμίρο στο 24' σε μια φάση όμως που ο Βραζιλιάνος ξεκινά την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ, ενώ ο Ίσκο από υπέροχη συνεργασία του με τον Μπέιλ στο 52' διαμόρφωσε το 2-0. Η άφαντη μέχρι εκείνο το σημείο Γιουνάιτεντ μείωσε στο 64' με τον Λουκάκου, που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του και άρχισε να είναι μια άξια αντίπαλος της Ρεάλ.

Οι Άγγλοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 81' με τον Ράσφορντ, που νικήθηκε από τον Νάβας, «ψαρώνοντας» τον πιτσιρικά της Γιουνάιτεντ.

Δύο δοκάρια είχε η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κασεμίρο (16') και τον Μπέιλ (61').

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρος, Μόντριτς, Ίσκο (75' Λούκας Βάθκεθ), Μπέιλ (74' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Κριστιάνο Ρονάλντο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Αντέρ Ερέρα (56' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μικιταριάν, Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Λουκάκου.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]