noodles volos banner

Βατοί αντίπαλοι για τους δικέφαλους, στα δύσκολα ο ΠΑΟ

Πολύ δύσκολο αντίπαλο επεφύλαξε στον Παναθηναϊκό η κλήρωση για τα πλέι-οφ του Europa League. Οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πολύ ισχυρή Αθλέτικ Μπιλμπάο, με το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, στις 17 Αυγούστου, και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (24/8) στο «Σαν Μαμές.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη σουηδική Έστερσουντ, που είναι απόλυτα βατός αντίπαλος για τον δικέφαλο του Βορρά. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου στην Τούμπα και ο αγώνας ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (24/8) στη Σουηδία.

Ένα μικρό μέρος της τύχης που της έλειψε στην κλήρωση του Champions League είχε με το μέρος της η ΑΕΚ.  Παρόλο που κινδύνευε να πέσει με το «μεγαθήριο» Μίλαν, την επίσης δυνατή Ντιναμό Κιέβου και την πολύ πιο έτοιμη Κράσνονταρ, η «Ένωση» θα κληθεί τελικά να αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ. Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν πρώτα στις Βρυξέλλες στις 17 Αυγούστου και έπειτα θα επιδιώξουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου.

Θυμίζεται ότι η Μπριζ τερμάτισε δεύτερη πέρυσι στο πρωτάθλημα Βελγίου, ενώ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League έπαθε «χουνέρι» από τη θεωρητικά ασθενέστερη Μπασάκσεχιρ, φέρνοντας 3-3 στο Βέλγιο (από 2-0 στο 20’) και χάνοντας 2-0 στην Τουρκία.

Last modified onFriday, 04 August 2017 14:47