noodles volos banner

Αρχικά εφιάλτης, στο τέλος πανηγύρι για τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στο πρώτο τέταρτο του ματς, αφού έμεινε πίσω στο σκορ 2-0 από την Ατλέτικο, αλλά τελικά η ποιότητα των μονάδων της έκανε τη διαφορά. Αυτός που καθάρισε για την ομάδα του Ζιντάν ήταν ο Μπενζεμά, που με μία ΜΑΓΙΚΗ ενέργεια έφτιαξε τη φάση του 42', από την οποία ο Ίσκο διαμόρφωσε το τελικό όπως αποδείχθηκε 2-1, σκοτώνοντας κάθε ελπίδα πρόκρισης για την Ατλέτικο. 
Μεγάλος αντίπαλος της «βασίλισσας» θα είναι η Γιουβέντους του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στον τελικό της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ. 
Στο 7’ ο Κασεμίρο νικήθηκε από τον Όμπλακ σε κεφαλιά που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 12’ η πίεση των γηπεδούχων ανταμείφθηκε με γκολ από στατική φάση. Ο Κόκε εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαούλ νίκησε τους πάντες στον αέρα, ανοίγοντας το σκορ. 
Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα η Ατλέτικο βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Βαράν ανέτρεψε τον Φερνάντο Τόρες εντός περιοχής και ο Γκριεζμάν που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε -με δυσκολία- τον Νάβας γράφοντας το 2-0, διαμορφώνοντας έναν εφιάλτη για τους «μερένχες». 
Ο Σιμεόνε την ίδια ώρα φώναζε με τις γνωστές κινήσεις στον κόσμο να ξεσηκωθεί ακόμα παραπάνω, ενώ ο Ζιντάν ζητούσε μυαλό από τους παίκτες του. Τελικά, οι παίκτες του Γάλλου τεχνικού τον άκουσαν… 
Μόντριτς, Ίσκο και Κρόος κατάφεραν να κοντρολάρουν το ρυθμό του παιχνιδιού, εξολοθρεύοντας την ορμή των γηπεδούχων που φάνηκαν να… σβήνουν όσο περνούσε η ώρα. Ωστόσο, η Ρεάλ δεν μπορούσε να φανεί απειλητική μέχρι το 42’. Ήταν το λεπτό που ο Μπενζεμά με ΜΑΓΙΚΗ ενέργεια στη γραμμή του άουτ άφησε άγαλμα όλη την άμυνα των γηπεδούχων, γύρισε την μπάλα στον Κρόος, ο Όμπλακ έκανε τρομερή επέμβαση, αλλά ο Ίσκο στην επιστροφή έκανε το 2-1, αναγκάζοντας την Ατλέτικο να ψάχνει… πέντε γκολ. 
Επί της ουσίας, όμως τέλειωσε το παιχνίδι... 
Η «βασίλισσα» έχει πλέον την ευκαιρία στον τελικό της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ να υπερασπιστεί το στέμμα της με αντίπαλο τη Γιουβέντους, η οποία επιστρέφει σε τελικό μετά το 2015. 
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χοσέ Μαρία Χιμένες (56' Πάρτεϊ), Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε (76' Κορέα), Καράσκο, Γκριεζμάν, Τόρες (56' Γκαμεϊρό) 
Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο (77' Λούκας Βάθκεθ), Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο (88' Μοράτα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μάρκο Ασένσιο)

πηγή: sport-fm