noodles volos banner

Μεταγραφή στην Κορίνθιανς για τον Ντρογκμπά στα 39 του

Τι κι αν βαδίζει στα 39; Η καρδιά του Ντιντιέ Ντρογκμπά διψάει ακόμα για ποδόσφαιρο! Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ο Ιβοριανός επιθετικός θα συνεχίσει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα φορώντας τη φανέλα της Κορίνθιανς. 

Ο γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1978 σέντερ φορ αποχώρησε λίγους μήνες πριν από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το γνωστό σε όλους MLS, βάζοντας τέλος στην εμπειρία του με τη φανέλα της Μόντρεαλ Ίμπακτ, όχι όμως και στην ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι (έχει αγωνιστεί επίσης σε Λε Μαν, Γκινγκάμ, Μαρσέιγ, Σανγκάη Σενχούα και Γαλατάσαραϊ), με την οποία αγωνίστηκε εννέα σεζόν μετρώντας 254 συμμετοχές και σημειώνοντας περισσότερα από εκατό τέρματα (104), θα αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, αφού συμφώνησε με την Κορίνθιανς. Σύμφωνα με το συμβόλαιό του, διάρκεια ενός έτους, οι αποδοχές του θα είναι 150 χιλιάδες δολάρια τον μήνα. 

Όπως δηλώνει άλλωστε: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Αισθάνομαι σαν μικρό παιδί και από τη στιγμή που έχω τα δυο μου πόδια γιατί όχι; Το γόνατο μου με ενοχλεί λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω».