noodles volos banner

Διεθνής συμμετοχή για τους Βολιώτες Αγιασιώτη και Λημνιό με την Εθνική ομάδα

Με σκορ 2-1 επικράτησαν της Ιταλίας οι νεαροί διεθνείς της Κ-16 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην πόλη Γκαβάρντο. Σε ένα παιχνίδι που συμμετείχαν και δύο Βολιώτες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Αγιασιώτης και Λημνιός. Ο πρώτος ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ ο δεύτερος μπήκε αλλαγή στο 30’. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, 0-1 ο Αράς στο 17ο λεπτό, οι παίκτες της Εθνικής Κ-16 κατάφεραν να αντιδράσουν και αφού ισορρόπησαν αρχικά το παιχνίδι μετά πήραν την πλήρη πρωτοβουλία φτάνοντας στην ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Κυρτζιαλίδη στο 40 λεπτό και στη συνέχεια πήραν τη νίκη με το γκολ που πέτυχε στο 67ο λεπτό ο Πίσπας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μπάμπης Ζελενίτσας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο epo.gr ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, τόσο για την εμφάνιση, όσο για το αποτέλεσμα. Δεν στέκομαι όμως ιδιαίτερα στο αποτέλεσμα, αλλά στη μεγάλη διάθεση και θέληση που έδειξαν τα παιδιά να παλέψουν το παιχνίδι. Το φιλικό αυτό είναι στο πλαίσο της προετοιμασίας της ομάδας ώστε όλοι να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Σε αυτή τη χρονική στιγμή τα παιδιά έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν, διαπιστώσαμε όλοι πως έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης και δυνατότητες. Αντιλήφθηκαν και τα ίδια τα παιδιά πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά στις ομάδες τους και όταν έρθουν εκ νέου στην Εθνική να είναι πανέτοιμοι για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν. Αυτό που μετράει είναι πως και αυτή η φουρνιά έχει μέλλον και είναι στο χέρι τους να φτάσουν σε σημαντικές επιτυχίες μελλοντικά».
ΕΛΛΑΔΑ: Ιακωβίδης (59’ Παπαδάκης)- Μπέτσας (41’ Βαλμάς), Νικολάου (41’ Γιαννούτσος), Πανουργιάς, Ευαγγέλου, Αγιασιώτης, Αρμενάκας (30’ Λημνιός), Μίγγος (41’ Νάτσος), Σταθόπουλος, Μούργος (41’ Λάμπρου), Κυρτζιαλίδης (59’ Πίσπας).