noodles volos banner

Δεύτερο σερί νταμπλ για το greco grill (φωτογραφίες)

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, η ομάδα Greco grill έκανε το νταμπλ στο Ανεπίσημο. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το Σάββατο κέρδισε 2-1 την Αργώ και πανηγύρισε τον τίτλο του Κυπέλλου. Τις απονομές σε κυπελλούχους και φιναλίστ, καθώς και στις πέντε πρώτες της κατάταξης του πρωταθλήματος, έκαναν οι Γιάννης Σίμος, Κώστας Τσιουρέλης, του Olimpico sports club όπου φιλοξενήθηκαν και φέτος οι δύο διοργανώσεις.

Αναφορικά με τη νέα σεζόν 2016-17, η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 21:00, θα ακολουθήσουν άλλες δύο στις 7/9 και 14/9, ενώ η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Με τη λήξη της σεζόν, οι υπεύθυνοι του Ανεπίσημου πρωταθλήματος απευθύνουν θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους που στήριξαν και τη φετινή διοργάνωση, τους ιδιοκτήτες του Οlimpico sports club για κάθε διευκόλυνση και την άψογη συνεργασία, τους δημοσιογράφους για την συνεχή προβολή και εύχονται καλό καλοκαίρι σε όλους τους φίλους της διοργάνωσης-θεσμού για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

Οι φωτογραφίες από την απονομή και τους πανηγυρισμούς προέρχονται από τους Γιάννη Σίμο και Ηλία Λέλη.

Last modified onTuesday, 21 June 2016 12:28