noodles volos banner

Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία στο Ανεπίσημο πρωτάθλημα

Από το ματς Μηχανικοί Μαγνησίας-Δικηγόροι (πηγή φωτογραφίας Μηχανικοί Μαγνησίας) Από το ματς Μηχανικοί Μαγνησίας-Δικηγόροι (πηγή φωτογραφίας Μηχανικοί Μαγνησίας)

Οι πρωταθλητές αποσπάστηκαν κάπως στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ σημειώθηκε μία έκπληξη στην 8η αγωνιστική του Ανεπίσημου πρωταθλήματος Βόλου που διεξάγεται στο Olimpico sports club. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasports.
Το Greco grill κέρδισε 3-0 το Volos city με τέρματα των Μπαμίχα, Τζανετόπουλου, Τσαμήτα και είναι πλέον στο +3 από τη δεύτερη θέση όπου ανέβηκε η Αργώ μετά τη νίκη της με 2-1 στο ντέρμπι επί του Perfect. Κυριάκος Τρισκογιάννης, Νίκος Μαστροκώστας τα γκολ για τους νικητές, ο Στοιβαχτής για τους ηττημένους. Η Caprice Παπαδοπούλου έπεσε θύμα έκπληξης καθώς έφερε ισοπαλία με τον προτελευταίο Κένταυρο. Μάλιστα θα έχανε το ματς εάν λίγο πριν τη λήξη δεν ισοφάριζε ο Τάσος Ζαρκάδας.
Ο Καραϊσκάκης επιβλήθηκε 2-1 των Brothers με σκόρερ τους Σπύρο Κλήμη, Άγγελο Γεωργιανό, ενώ για τη νεοσύστατη ομάδα δίχτυα βρήκε ο Αναστασίου, το Glassco νίκησε με τέρμα του Περικλή Μπαρμπαγεωργόπουλου, ενώ αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση των Δικηγόρων με τους Μηχανικούς Μαγνησίας που έληξε 2-2. Δύο γκολ ο Κανταρτζής που χάρισε την ισοπαλία στους Δικηγόρους στις καθυστερήσεις, οι Αχιλλέας Χορμόβας, Θάνος Αντωνίου για τους Μηχανικούς. Με πέναλτι του Ρομάνο πήρε το τρίποντο το Σπιτάκι.

an8apb