noodles volos banner

Με 29 και... βλέπουμε

Με 29 παίκτες αναχωρεί την Κυριακή η ΑΕΚ για τα Χάνια Πηλίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γυρίσει στα Σπάτα… με περισσότερους καθώς ο Τραϊανός Δέλλας ετοιμάζει άμεσα τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. 

 

Την αποστολή με τους 29 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Χάνια Πηλίου ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, ότι το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» δεν θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένο αφού ο Δέλλας μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο αναμένεται να βάλουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά βάσει των αναγκών που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Παράλληλα, στην «Ένωση» συνεχίζουν να τσεκάρουν περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και ακραίων επιθετικών. Όσον αφορά την αποστολή, που σήμερα έχει ρεπό, αναμένεται να αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής στις 09.00. 

Αναλυτικά η αποστολή: Νίκος Γεωργέας, Σωκράτης Τσουκαλάς, Τάσος Τσουμάγκας, Δημήτρης Ανάκογλου, Φώτης Καραγκιολίδης, Ηλίας Βούρας, Παναγιώτης Ντούνης, Κώστας Τσούπρος, Μιγκέλ Κορδέρο, Εντιν Μούργκα, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Βασίλης Ρόβας, Σταύρος Σταθάκης, Δημήτρης Γροντής, Μιχάλης Παυλής, Ρομπέρτο Κάτσικας, Φώτης Κέζος, Νίκος Αργυρίου, Ορέστης Παληαρούτας, Αλέξανδρος Δημγκιόκαs, Λάμπρος Θαναηλάκης, Σταύρος Περαυράκης, Τρύφων Καζβιρόπουλος, Νίκος Ζιβάνοβιτς, Δημήτρης Τζάθας, Χριστόφορος Ντούμπερετ, Ρενάλντο Ράμα, Βασίλης Τσεβάς και Άνταμ Τζανετόπουλος. 

πηγή: sport-fm.gr