noodles volos banner

Έδειξε την αντιπάθειά του στη Νίκη ο Δήμος Βόλου

Πρόστιμο 100 ευρώ επιδόθηκε από τον Δήμο Βόλου και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στην Ερασιτεχνική Νίκη.

Το σχετικό έγγραφο, που έφθασε τη Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου, αναφέρει ότι μετά από αυτοψία που έγινε την Πέμπτη 12/10 έμπροσθεν του γηπέδου της Νίκης Βόλου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σωρός από γκαζόν, ο οποίος είχε απορριφθεί ασυσκεύαστα στο πεζοδρόμιο σε χώρο που δεν προβλέπεται, σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Βόλου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εστία μόλυνσης και να παρεμποδίζεται η διέλευση των πεζών.

Την αυτοψία μάλιστα έκανε ο ίδιος ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος επισκέφθηκε το γήπεδο της οδού Μαιάνδρου, σύμφωνα με αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες. 

Βέβαια, η συγκεκριμένη ενέργεια δείχνει την αντιπάθεια του Δήμου Βόλου προς τη Νίκη Βόλου, αφού εδώ και χρόνια οι άνθρωποι που κουρεύουν το γρασίδι του Π. Μαγουλάς το βγάζουν στο πεζοδρόμιο έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων και σε συνεννόηση με τον Δήμο έρχεται και παραλαμβάνει το γκαζόν φορτηγάκι της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται συνέχεια και το ίδιο έγινε και τώρα.

Όμως, ο Δήμος φαίνεται ότι ήθελε να τιμωρήσει τη Νίκη και να δείξει την αντιπάθεια που έχει προς αυτήν και βρήκε αυτόν τον τρόπο, που προκάλεσε το περί δικαίου αίσθημα των φιλάθλων της ομάδας, όχι λόγω των 100 ευρώ, αλλά λόγω του εμφανούς ψυχρού πολέμου που κάνει ο Δήμος Βόλου σ’ έναν από τους δύο μεγάλους συλλόγους της πόλης. 

Last modified onTuesday, 24 October 2017 19:17