noodles volos banner

Αφιέρωσε το γκολ στις γυναίκες της ζωής του ο Μωυσίδης

Πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και πρώτο γκολ με τη φανέλα της Νίκης την περασμένη Κυριακή για τον Σεραφείμ Μωυσίδη στο Προάστιο Καρδίτσας κόντρα στα Σέλλανα, που έμελλε να είναι και το νικητήριο.

Ο 27χρονος αμυντικός, που ξεπέρασε το βαρύ διάστρεμμα από τη συνάντηση για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ με τον Πρωτεσίλαο, που του στέρησε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, αφιέρωσε το γκολ στις γυναίκες της ζωής του, την τριών μηνών κόρη του και τη σύζυγό του, όπως ανέφερε σε ποστάρισμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebοοk, όπου ανάρτησε και οικογενειακή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο “Αφιερωμένο το γκολ στις γυναίκες της ζωής μου… Πάμε για ακόμα καλύτερα”.

Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ με τη φανέλα της Νίκης για τον Σεραφείμ που έχει σκοράρει επίσης στις 2/11/08 στο Ζάκυνθος - Νίκη Β. 1-2 , στις 3/1/10 στην αναμέτρηση Νίκη Β.- Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0 και στις 14/3/10 στον αγώνα Νίκη Β.- Βισαλτιακός Νιγρίτας 1-1. Αυτό ήταν το Νο 15 γκολ στην καριέρα του, αφού έχει συνολικά 121 ματς με 4 γκολ στη Β’ Εθνική και 93 ματς με 11 τέρματα στη Γ’. 

Last modified onTuesday, 10 October 2017 21:22