noodles volos banner

Αρσένος: «Όχι τόσο καλοί με Διαγόρα, αυτοσκοπός η νίκη με Αλμυρό»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο (1-1), αλλά και του ντέρμπι, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Αλμυρό στην Αγχίαλο, πραγματοποίησε ο τεχνικός του Πυράσου, Στέλιος Αρσένος στο magnesiasports.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς, με αντίπαλο τον Διαγόρα:

«Η ομάδα δεν έπιασε την απόδοση που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο, είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από ‘κει και πέρα, ένα θέμα του Τανάγια στα πλευρά και κάποια προβλήματα στους ακραίους που είχαμε, έδωσαν την ευκαιρία στον Διαγόρα να βγει μπροστά και να δημιουργήσει ορισμένες καλές στιγμές. Στην επανάληψη, ξεκινήσαμε πάλι καλά, πετύχαμε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες στη συνέχεια να τελειώσουμε τον αγώνα, αλλά δεν το πράξαμε. Και λίγο μετά, ήρθε το τέρμα του Διαγόρα από ένα κόρνερ, σε ένα από τα πιο τυχερά γκολ που έχω δει στη ζωή μου/ Δύσκολα θα δούμε ανάλογο στο πρωτάθλημά μας, φέτος.

Δεν πιάσαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, η αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα ήταν άψογη, αλλά θέλω να σταθώ και στη συμπεριφορά του διαιτητή, ο οποίος δεν είδε την αποβολή του Καμπουρέλη, που χτύπησε τον Ρουκά στις αρχές της αναμέτρησης. Μάλιστα, και ο ίδιος ο διαιτητής παραδέχτηκε το λάθος του και το ματς θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά. Ωστόσο, προχωράμε και παρά το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές χάσαμε τέσσερις βαθμούς, το κλίμα είναι άριστο στα αποδυτήρια και κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια».

Για το ντέρμπι με τον Αλμυρό που έρχεται την Κυριακή:

«Θεωρώ ότι είναι ένα ματς, στο οποίο έχουμε ως αυτοσκοπό τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια, εξάλλου. Δεν υπάρχουν ντέρμπι για εμάς, πιστεύω, όμως, ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους βαθμούς, για να προσεγγίσουμε την κορυφή. Ο Αλμυρός θεωρείται ένα από τα φαβορί της κατηγορίας φέτος και πρέπει να τον κερδίσουμε. Παρακαλούμε τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στην Αγχίαλο και να δει έναν αγώνα, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Ας κερδίσει ο καλύτερος, που θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς».

Last modified onWednesday, 26 October 2016 01:02