noodles volos banner

Ξανά στον Πύρασο ο Ρουκάς ύστερα από πέντε χρόνια

Έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του, ανακοίνωσε ο Πύρασος ως μεταγραφή. Ο λόγος για τον Φίλιππο Ρουκά, τον έμπειρο δεξιό μπακ που τα τελευταία τρία χρόνια ανήκε στον Σαρακηνό και ειδικότερα τη φετινή σεζόν, ήταν από τους διακριθέντες των “ροσονέρι” έχοντας συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια.

Ο Ρουκάς, γεννηθείς στις 9/8/1990, έπαιξε στον Πύρασο από το καλοκαίρι του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2011, με 44 εμφανίσεις στη Δ' Εθνική κι όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “στο παρελθόν έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Πυράσου και είχε σημαντική προσφορά στην πορεία καθιέρωσης στη Δ' Εθνική. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του συλλόγου και του ευχόμαστε να είναι υγιής”.

Σε δήλωσή του στο pyrasos.com, ο Βολιώτης παίκτης επισήμανε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στον Πύρασο ύστερα από πέντε χρόνια. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, είμαι δεμένος με αυτή γιατί έζησα αξέχαστες στιγμές και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Θεωρώ ότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αγωνιστώ ξανά στον Πύρασο κι ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Πιστεύω ότι υπάρχει η γνώση και η φλόγα σε όλους ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας”.

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση:

pyr fo

Last modified onFriday, 17 June 2016 12:54