noodles volos banner

Άρης-Πανιώνιος 3-2

Την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Άρης που κέρδισε 3-2 τον Πανιώνιο. Οι “κτρινόμαυροι” είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά από τη στιγμή που δεν σκόραραν τέταρτη φορά, έφθασαν στη νίκη με αρκετό άγχος. Το 0-1 στο 5ο λεπτό με προβολή του Φώτου σε διώξιμο του Γκίνη, η ισοφάριση στο 10ο με πλασέ του Στραβέλα ύστερα από σέντρα του Τσίρου και τα άλλα δύο τέρματα για τον Άρη ήταν ..καρμπόν. Κόρνερ του Ακτσιαλή, γκολ ο Θεοδοσιάδης με κεφαλιά, στο 20' και στο 55', δύο φορές βρήκε στόχο ο έμπειρος μέσος. Ο Πανιώνιος μείωσε στο 65ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστροπαναγιώτη.
Στο πρώτο μέρος, χαμένες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ του Στραβέλα, σουτ των Πετρόπουλου, Ακτσιαλή που απέκρουσε ο Καγιάννης, εκ των κορυφαίων του αγωνιστικού χώρου στο σημερινό ματς, ενώ στην επανάληψη καθώς ο Πανιώνιος βγήκε μπροστά, ο Άρης είχε πολλές φάσεις για γκολ με τους Πετρόπουλο, Μυλωνά, Στραβέλα, Ασημάκη, Ακτσιαλή. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με σέντρες να πιέσουν, αλλά δεν είχαν ουσία ώστε να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Γκίνης, Γεωργούλας (70' λ.τρ. Ασημάκης), Θεοδοσιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Τσιαντής, Στραβέλας (80' Ταφίλης), Ακτσιαλής, Πετρόπουλος (75' Μυλωνάς).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Καραγιώργος, Μαστροπαναγιώτης, Καρακώστας (46' Καλατζής), Κωστούλας, Δημητρίου, Φώτου, Μπασδάνης, Μοσχούδης, Μαρούφ (70' Μαστακούλης), Πέτσης (56' Χατζηβασιλείου).