noodles volos banner

Κένταυρος-Τοξότης 2-2

Άφησε δύο βαθμούς στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας ο Τοξότης καθώς έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Κένταυρο. Η ομάδα του Νοτίου Πηλίου βρέθηκε πίσω στο σκορ, πέτυχε την ανατροπή και δέχθηκε στο φινάλε την ισοφάριση παίζοντας με παίκτη παραπάνω.

Συγκεκριμένα, το 0-1 ο Τσιατσιάνης στο 10ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το 1-1 τρία λεπτά πιο μετά με τον Μπογδανίδη που πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ ύστερα από ασίστ του Γ. Σαρακατσάνου, το 2-1 ο Γ. Σαρακατσάνος με μακρινό πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής έχοντας κλέψει την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και το 2-2 στο 88' με σουτ από πλάγια θέση του Δημήτρη Τσένα. Στο 80ό λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παραδάκης του Τοξότη.
Για τον Κένταυρο, σουτ του Γ. Σαρακατσάνου από καλή θέση έφυγε άουτ στο 30', στην επανάληψη τρεις φάσεις με τον Μπογδανίδη: φάουλ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας (50'), σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που δεν είχε στόχο (55') και πλασέ (80'). Για τον Τοξότη, ο Γιώργος Βέτσικας είχε δοκάρι στο 42ο λεπτό, ενώ σουτ του Πασπαλάρη από ευνοϊκό σημείο πέρασε πάνω από το οριζόντιο λίγο μετά το 2-2, στο φινάλε του αγώνα. Ντεμπούτο σήμερα για την πηλιορείτικη ομάδα έκανε ο 14χρονος Αλέξανδρος Γώγος.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Πάπος, Ευάγγ. Γώγος, Λιάτζουρας, Βαρσαμάς, Β. Σαρακατσάνος, Γ. Σαρακατσάνος, Μπογδανίδης, Κουτσερής (72' Εκταρίδης), Νεγιάννης (85' Αλ. Γώγος).
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Αν. Βλιώρας (46' Γεωργίου), Αλ. Βέτσικας, Μάρκος, Τσιατσιάνης, Ηλ. Τσένα, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς (55' Παραδάκης), Μάρκο (65' Χρ. Πασπαλάρης), Δ. Τσένα.