noodles volos banner

Δάφνη-Αγία Παρασκευή 1-1

Ισοπαλία με σκορ 1-1 στο γήπεδο της Νεάπολης. Η Δάφνη προηγήθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με ένα ασυνήθιστο τέρμα όταν ο Μαλλιαρός πήγε να διώξει την μπάλα, αυτή χτύπησε στο κεφάλι του Τσαντόπουλου και πήρε κατεύθυνση προς το τέρμα. Η ισοφάριση στο 56' στην πρώτη καλή στιγμή στο β’ μέρος για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαρμαρινού, ο Παντελόγλου σκόραρε με κεφαλιά ανάμεσα από δυο αντιπάλους.
Για τη Δάφνη, οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος: με τριπλή προσπάθεια του Τσαντόπουλου, πλασέ του Λούκα εκτός μεγάλης περιοχής που απέκρουσε ο γκολκίπερ και κεφαλιά του Τζότζορα στο δοκάρι, ενώ καλή αντεπίθεση με τον Δεμίρη, αναχαιτίστηκε την τελευταία στιγμή από αμυντικό. Για την Αγία Παρασκευή, στο 59' ο Παπακώστας βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή τον γηπεδούχων, έκανε γυριστό σουτ και η μπάλα αργοκύλησε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 86' από κόρνερ του Παπουτσή, ο Κοπάνας με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Νικηφοράκης, Αβλουγιάρης, Τσάτσος (87' Γκιάστας), Τζότζορας, Δεμίρης (55' Σατελιάν), Λούκας, Τσατσαρώνης, Σαμέτης, Τσαντόπουλος (46' λ.τρ. Παπαστεργίου).
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Βαν ντε Γουίχε (38’ λ.τρ. Αγραφιώτης), Παντελόγλου, Λούμπαρδος, Ντάκος, Καψάλης (68’ Κοτσέλος), Χατζημητροφάνης, Παπακώστας, Ν. Μαγγασιανός, Μαρμαρινός (78’ Παπουτσής), Κοπάνας.