noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αχιλλέας 4-1

πηγή almirosinfo.gr πηγή almirosinfo.gr

 

Ο Πρωτεσίλαος ήταν ο νικητής του ντέρμπι της Δυτικής Μαγνησίας κι επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο αγωνιστικές. Χατ τρικ σημείωσε ο Θανάσης Παπαδόπουλος, πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του Σχουλή σε σουτ του Τσιλαφάκη, στο 50ό λεπτό με πλασέ και στο 74ο κάνοντας το 4-1. Νωρίτερα, ο Μαρικλέν είχε διαμορφώσει το 3-0 στο 53’ και ο Τσεκούρας είχε μειώσει σε 3-1 στο 68’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Παναγιώτου από τον Μάνο και οδήγησε στην αποβολή του γκολκίπερ του Πρωτεσιλάου.
Στο 5ο λεπτό, ο Μαρικλέν είχε δοκάρι, ενώ στο α’ μέρος Χρ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος είχαν χαμένες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ, όπως και μετά το 4-1 οι Παπαδόπουλος, Μαρικλέν. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Έρισον στο 25’, ενώ είχαν δύο καλές φάσεις για να μειώσουν σε 3-2 με κοντινό σουτ του Τσουκάρα και σουτ του Μπεζάτη. Λόγω απουσιών, παρατάχθηκαν σήμερα με μία ενδεκάδα και δεν είχαν αλλαγές.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Χασιώτης, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος (75’ Βίτσος), Τσιλαφάκης (68’ Τίτας), Παπαδόπουλος, Μαρικλέν, Χρ. Παναγιώτου (60’ Γ. Παναγιώτου).
Αχιλλέας: Σχουλής, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Διαμαντής, Τσουκάρας, Έρισον, Μόσχος, Μπεζάτης, Γ. Παναγιώτου, Χασιώτης, Γουργιώτης.

 

Last modified onSaturday, 05 December 2015 18:39