noodles volos banner

Αργοναύτες-Παγασητικός 0-2

 

Το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα μέχρι στιγμής έφτασε ο Παγασητικός που επικράτησε εκτός έδρας των Αργοναυτών με 0-2. Μάλιστα δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ, με συντελεστή τερμάτων 7-0. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου σημείωσε και τα δυο τέρματα της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο: το 0-1 έγινε από τον Ρηγίνο στο 13' μετά ατομική προσπάθεια και στο 25' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σίμου, ο Μαγγιώρος με σουτ σημείωσε το 0-2. Χαμένο πέναλτι για να μειώσουν είχαν οι γηπεδούχοι.
Στο 8ο λεπτό σουτ από τον Παν. Δημητρίου η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ μετά από απόκρουση του Μιχαλόπουλου όπως και στο 10ο σε σουτ του Καράγγελου, ενώ οι γηπεδούχοι στην προσπάθειά τους να αντιδράσουν μετά τα γκολ που δέχθηκαν, είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Αλίαζ όταν στην κεφαλιά που έπιασε, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αργοναύτες ενέβασαν την απόδοσή τους χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν το σκορ. Στο 52' σουτ του Νικογιάννη απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παγασητικού, ενώ στο 68' κέρδισαν πέναλτι που έγινε πάνω στον Παν. Δημητρίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαϊλιάνης και ο Μιχαλόπουλος απέκρουσε. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Καράγγελος στο 80' καθώς ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Καλαμάς (60’ Ρήγας), Καράγγελος, Αλίαζ, Κουφάκης, Νικογιάννης, Π. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου, Τηγανόπουλος, Δαϊλιάνης, Χρ. Ζάρας.
Παγασητικός: Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Δώσσας (70' Κωνσταντέλιας), Στρούγγης, Ζιώγας, Λάιος, Ρηγίνος (60' Καρανικολάου), Γάκιας (64' Καράνταγλης), Μαγγιώρος, Σίμος, Μαρούγκας,

 

Last modified onSunday, 29 November 2015 19:52