noodles volos banner

Ακρόπολη-Δάφνη 0-1

Η Δάφνη κέρδισε στο Σέσκλο στην παράταση και έτσι συνεχίζει στη διοργάνωση του Κυπέλλου και η νίκη της σημειώθηκε παίζοντας στο έκτρα ημώρο με παίκτη λιγότερο. Το ματς κρίθηκε με αυτογκόλ του Πασσιά στο 110ο λεπτό με το κεφάλι, ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του νεαρού Κοντορίζου. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, στο 30' με τον Κώστα Κολημήτρα και λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας με τον Στύλα. Επίσης, ο Κολημήτρας σε δύο περιπτώσεις, στο β΄ μέρος και στην παράταση, βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά τα σουτ του βρήκαν σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ της Δάφνης. Αναφορικά με τους "πράσινους", κόκκινη κάρτα με δύο κίτρινες δέχηκε ο Γκιάστας στο 3ο λεπτό της παράτασης, ενώ ο Μελέτης Γιούργας είχε χαμένο πέναλτι στο 102' στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Επίσης,στο 50ό λεπτό ο Δεμίρης είχε κοντινή κεφαλιά που απέκρουσε πάνω στη γραμμή αμυντικός.
Ο Βαγγέλης Τάχος ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση παίζοντας με απουσίες, ενώ ο Θεολόγος Ναλμπάντης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη προσπάθεια και τη νίκη.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Βασ. Κουνής, Αν. Τσούτσας, Φ. Φώτου, Μπέκος, Στύλας, Πασσιάς, Παπάς, Κ. Κολημήτρας, Γ. Κουνής (105' Δ. Φώτου).
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Βλαχάβας, Νικηφοράκης (80' Κοντορίζος), Χιώτης, Τσάτσος, Τζόζορας, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου (68' λ.τρ. Γκιάστας), Γιούργας, Ευαγγελός, Δεμίρης (55' Παπανίκος).