noodles volos banner

Συμφωνία Ηρακλή Βόλου με Μοράλες

Μπορεί το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας να βρίσκεται στον πάγκο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ομάδες του Τοπικού δεν κάνουν τις κινήσεις τους όσον αφορά στη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου, με την ευχή βεβαίως να αρθεί ο αποκλεισμός και να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής Βόλου κινείται δυναμικά απ' ότι μαθαίνουμε στο μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύνολο έμπειρων παικτών που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο 2015-16. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί ο Γιάννης Φασουράκης και θα αποτελέσει βασική μονάδα είναι ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Μοράλες, με τον οποίον υπάρχει συμφωνία για συνεργασία. Δεν χρειάζονται συστάσεις για έναν εκ των κορυφαίων παικτών στο Τοπικό.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας στον οποίον έμεινε μέχρι τα 23 του. Έπειτα έπαιξε στη Λάρισα για 1,5 χρόνο με τίτλο πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική, συνέχισε στη Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο (δύο σεζόν στη Β' και μία στην Α'), γύρισε στην Ελλάδα για τον Παναργειακό και έπειτα ήρθε στο Βόλο, πρώτα στη Νίκη Βόλου τη σεζόν 2009-2010 στη Γ' Εθνική κι έπειτα σε άλλες τρεις ομάδες: τον Πηλέα, Εθνικό και τις τρεις τελευταίες σεζόν στην ΑΕ Διμηνίου.
Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον Ηρακλή, ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας θα γίνει ο πέμπτος του σταθμός στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά...