noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Πανιώνιος 3-3

Χορταστικό ματς σήμερα από Αγία Παρασκευή και Πανιώνιο που έληξε με 3-3. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις κι ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-3. Στο 7ο λεπτό, ο Ανγκόλι ανετράπη από τον Μπράνο, υποδείχθηκε πέναλτι και δόθηκε κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ της Αγίας Παρασκευής. Από την άσπρη βούλα, ο Μοσχούδης άνοιξε το σκορ. Το 0-2 στο 25' με συρτή διαγώνια σέντρα-σουτ του Κ. Μπασδάνη και το 0-3 στο 36' όταν ο Ανγόλι έκανε ωραία προσωπική ενέργεια και έστρωσε στον Πέτση που σκόραρε. Στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου, μείωσε ο Παντελόγλου. Όπως ολοκληρώθηκε το α' μέρος, έτσι ξεκίνησε και το β', δηλαδή με γκολ του Παντελόγλου με κεφαλιά για το 2-3 και στο 90' με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας, ο Αγραφιώτης διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Κόκκινη κάρτα δέχθηκαν για διαπληκτισμό οι Χαρίσης και Μπαλτσιάκης στο 52', ενώ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίκρισε στο 70' ο Ν. Μαγγασιανός, αφήνοντας την ομάδα της Αγ. Παρασκευής με 8 παίκτες!
Ο Πανιώνιος είχε δοκάρι στο 20' σε σουτ του Νικούδη και στο 54' σε πλασέ του Μοσχούδη, ενώ έχασε ευκαιρίες με τον Καραγιώργο στο 7ο λεπτό, τον Κ. Μπασδάνη στο 42ο και 81ο. Τέλος, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής παρατάχθηκε με τρεις 15χρονους (Μπαλαμώτη, Παπά και Τερλεξή) και τον 14χρονο τερματοφύλακα Τσιτσιρίκο στη σύνθεση της (μετά την αποβολή Μπράνου).

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Αγραφιώτης, Σταματίου, Μπαλαμώτης (46' Ζάχαρης), Παππάς (46' Ζαρίφης), Μαρμαρινός, Τερλεξής (8' Τσιτσιρίκος).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος, Παπαδόπουλος (6' λ.τρ. Καραγιώργος), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (85' Βαΐτσης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Μοσχούδης (77' Λυρίτσης), Νικούδης.