noodles volos banner

Μαγνησιακός-Αγία Παρασκευή 0-3

Μετά από συνεχή άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα επικράτησε εκτός έδρας 0-3 του Μαγνησιακού. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό από πλευράς θεάματος και η απόδοση των δυο ομάδων ήταν κατώτερη του αναμενομένου. Ωστόσο, στο β' μέρος τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, με τους παίκτες της Αγ. Παρασκευής να είναι καλύτεροι και σκοράροντας τρεις φορές στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, να παίρνουν δίκαια τη νίκη. Το 0-1 έγινε στο 70' από τον  Μαλακασιώτη με σουτ, το 0-2 στο 78' από τον ίδιο παίκτη σε κατάληξη όμορφης προσπάθειας που ξεκίνησε από πάσα του Ζάχαρη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, γύρισμα της μπάλας από τον Βούκουτο προς τα πίσω και σουτ του επερχόμενου σκόρερ. Το τελικό 0-3 στο 85', όταν ο Παντελόγου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο αδράνεια της άμυνας του Μαγνησιακού. Για τους γηπεδούχους, ο Τζήκας στο 80' αστόχησε σε τετ-α-τετ στην καλύτερη φάση τους στο ματς.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Κατσαμόρας, Οικονόμου, Τσιάνος, Ντούρο, Μωυσίδης (46' Τζήκας), Κόλα (80' Γιαννακόπουλος), Τσιουρέλης (70' Οσάφι).
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Ζάχαρης, Μαλακασιώτης, Σταματίου (61' Χαρίσης), Μουλιός (85' Σαμαράς), Βούκουτος, Αγραφιώτης (85' Μπαλαμώτης).