noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Αγία Παρασκευή 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Διμηνίου “ξεκλείδωσε” την άμυνα της Αγίας Παρασκευής και με 2-0, πήρε άλλο ένα εντός έδρας τρίποντο, που την κρατάει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Το σκορ άνοιξε στο 60ό λεπτό με πλασέ ο Τσουκάλης ύστερα από σέντρα του Αναστασίου, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Ανατολής ένα δεκάλεπτο αργότερα, ύστερα από ατομική ενέργεια και σέντρα του Τσεκούρα.
Για την ΑΕ Διμηνίου, σουτ του Σαμαρά από πλεονεκτική θέση στο 15' έφυγε λίγο άουτ, σουτ του Τσουκάλη απέκρουσε ο Μπράνος, ενώ ο Αποστολίδης είχε φάουλ που πέρασε λίγο δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Ακόμη, κεφαλιά του Βητόπουλου λίγο πριν βγει το α' ημίχρονο ήταν άστοχη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι, εκτός των γκολ, απείλησαν με σουτ του Τσουκάλη εκτός μεγάλης περιοχής και κεφαλιά του Μοράλες που έφυγε άουτ.
Για την Αγία Παρασκευή, στο 18' ο Βούκουτος έκανε παράλληλη σέντρα, όμως ο Σταματίου δεν πρόλαβε να πλασάρει και στο 25' ίδια φάση με άλλους πρωταγωνιστές, όταν ο Μαλακασιώτης έκανε τη σέντρα κι ο Βούκουτος δεν πρόλαβε την μπάλα. Στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 48', οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια αντεπίθεση, δυο εναντίον ενός, όμως η λάθος τελική πάσα του Βούκουτου προς τον Μαλακασιώτη, ολοκλήρωσε ατυχώς την προσπάθεια. Τέλος, στο 75' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, όταν σουτ από 30 μέτρα του Μαλακασιώτη πέρασε μόλις άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Αποστολίδης (65' Τανάγιας), Φαρασόπουλος, Τσουκάλης, Σαμαράς (60' Τσεκούρας), Αξιώτης (65' Σατελιάν), Ανατολής.
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Βαν ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Ν. Μαγγασιανός, Μουλιός (73' Χαρίσης), Ζάχαρης, Σταματίου (78' Σαμαράς), Μαλακασιώτης, Βούκουτος (85' Μπαλαμώτης).