noodles volos banner

"Μεγάλη αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε"

Η Σκιάθος δεν εκμεταλλεύτηκε τα δώρα που της έκαναν Σαρακηνός και Θησέας την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας την ΑΕ Διμηνίου, ωστόσο διατήρησε το προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι νησιώτες με τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν για αυτούς, πηγαίνουν στα μπαράζ για τον τίτλο της Α' Κατηγορίας.
Στο magnesiasports μίλησε ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Γιώργος Καλλιακούδας, ο οποίος επισήμανε: “Έχουν απομείνει για εμάς τρεις αγώνες. Κοιτάμε καθέναν ξεχωριστά. Τώρα προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή που είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια ώστε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση”.
Αναφορικά με το εάν η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕ 2002 επηρεάσει την ψυχολογία τρων παικτών του, απάντησε: “Μας έκαναν δώρα αλλά τα γυρίσαμε όπως σωστά αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Όμως δεν μπορούμε να σταθούμε στα παιχνίδια που έγιναν. Κοιτάμε μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου δεν θα επηρεαστούν. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και τη δουλειά που κάνουμε όλη τη χρονιά. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τους κόπους της σεζόν να πάνε χαμένοι” και ο Γιώργος Καλλιακούδας συνέχισε λέγοντας: “Η Σκιάθος έχει φθάσει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια να έχει στόχους τον Μάρτιο, είμαστε κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου μας κι αυτό έχει γεμίσει με άγχος και πίεση την ομάδα μας και κυρίως τους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε. Όμως, στην τελική ευθεία μπαίνουμε με μεγάλη αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε”.
Εκτός αγωνιστικής δράσης είναι οι τραυματίες Δημήτρης Καλλιακούδας και Μιχάλης Κουτσογιάννης που δεν θα αγωνιστούν στα επόμενα ματς, ενώ επιστρέφει σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική ο Ρόνι Ντερβίσι ο οποίος αποτελεί σημαντική μονάδα για τους νησιώτες.