noodles volos banner

Επίσκοπος: "Στο χέρι μας να κρατήσουμε τον Άθλο στην κατηγορία"

Δύσκολη έξοδο έχει ο Άθλος στην 23η αγωνιστική, όμως ακολουθούν τρία ματς τα οποία εφόσον κερδίσει η ομάδα του Αλμυρού, θα έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει το στόχο της παραμονής. Μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΓΣΑ και το ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα, οι “βυσσινοί” του Βαγγέλη Επίσκοπου έχουν 9 βαθμούς, έναντι 11 του Αετού Κερασιάς και 13 του Αχιλλέα Αχιλλείου. Στη συνέχεια παίζουν και με τις δύο ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους στη βαθμολογία, οπότε η υπόθεση “παραμονή” είναι ανοικτή...

Στο magnesiasports μίλησε ο καθ' ύλην αρμόδιος του Άθλου, ο προπονητής Βαγγέλης Επίσκοπος, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι στο Ριζόμυλο: “Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, όμως θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα όπως κάναμε με τον Αλμυρό. Το βάρος το έχουμε περισσότερα στα τρία τελευταία ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε αδιάφοροι στο Ριζόμυλο. Αντιθέτως, θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε κάτι θετικό”.
Ερωτηθείς για την παραμονή, απάντησε: “Μέχρι πριν από λίγο καιρό θα έλεγα ότι δεν εξαρτιόταν η παραμονή μόνο από εμάς. Τώρα όμως όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε τον Άθλο στην Α' ΕΠΣΘ. Έχουμε αγώνες με τον Αχιλλέα εκτός έδρας, τον Αετό στο γήπεδό μας και την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου εκτός που μπορούμε να κερδίσουμε”.
Τέλος, ο προπονητής των νεοφώτιστων μίλησε για την καλύτερη εικόνα της ομάδος του στο δεύτερο γύρο: “Είναι γεγονός πως παίζουμε καλύτερα στο δεύτερο μισό της κατηγορίας. Βοήθησαν οι προσθήκες που κάναμε τον Ιανουάριο, κάποιοι νεαροί παίκτες πήραν τον αέρα της κατηγορίας, έχουμε δείξει σαφή βελτίωση. Παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά θα έλεγα ότι αδικούμαστε κάπως από τη βαθμολογική συγκομιδή καθώς θα έπρεπε να έχουμε πάρει μερικούς βαθμούς περισσότερους. Ωστόσο, στην τελική ευθεία θα εντείνουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Φ.Γ.