noodles volos banner

Ηρακλής-Πανιώνιος 1-1

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι της Νέας Ιωνίας στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 49ο λεπτό. Τσατσαρώνης και Βουρδάκης έπαιξαν το “ένα-δύο” στο χώρο του κέντρου και έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ των αντιπάλων τους. Ο Βουρδάκης έκανε κούρσα και με ψύχραιμο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Ο Πανιώνιος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στο 88ο λεπτό. Ο Κωστούλας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Πέτσης βρήκες λίγο την μπάλα και ο Λυρίτσης με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Για τον Ηρακλή, στο πρώτο μέρος απείλησε με σουτ των Μαστροπαναγιώτη, Σοροβόλα, Βουρδάκη, ενώ στην επανάληψη ο σκόρερ είχε ευκαιρία για δεύτερο τέρμα, σουτ του Τσαντόπουλου έφυγε άουτ. Έλειψε όμως η καλή τελική πάσα ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις στην αντεπίθεση. Για τον Πανιώνιο, στο 17' σοιυτ του Καραγιώργου από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ, στο 43' διπλή φάση όταν σουτ του Πέτση απέκρουσε ο Κορέντης και εν συνεχεία ο Καραγιώργος σούταρε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στο δεύτερο μέρος καλές φάσεις για να σκοράρουν έχασαν ο Λυρίτσης στο 51', ο Σκουφογιάννης λίγο αργότερα και ο Πέτσης στο 75'.

Τέλος, κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Γ. Στ. Μπασδάνης στο 62ο λεπτό. Είχε γίνει αλλαγή από τον προπονητή του και δέχθηκε την κόκκινη από τον διαιτητή Κούστα φεύγοντας για τα αποδυτήρια. “Προφανώς κάτι είπε στον επόπτη” μάς αναφέρθηκε.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Κορέντης, Δ. Μαραγκός, Μαστροπαναγιώτης, Μπαρέκας, Ψαρόμπας, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας (80' Κίτσιος), Τσατσαρώνης (90' Σινάνης), Σιαμέτης (85' Οικονόμου).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος, Γ. Στ. Μπασδάνης (62' Κωστούλας), Παπαδόπουλος (75' λ.τρ. Μοσχούδης), Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (80' Γ. Αθ. Μπασδάνης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Λυρίτσης, Καραγιώργος.