noodles volos banner

Μαγνησιακός-Ηρακλής 3-0

Ασταμάτητος είναι στο δεύτερο γύρο ο Μαγνησιακός. Σήμερα σημείωσε την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη, βάζοντας τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Ο Ηρακλής είχε την πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ στο 6ο λεπτό όταν σουτ του Σοροβόλα έφυγε άουτ από πλάγια θέση, ενώ στο 16' ο Μαγνησιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με συρτό σουτ του Τσιουρέλη που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 25' ο Τσιουρέλης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Μπαρέκας με τάκλιν την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ κι ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για την ομάδα του Ηρακλή. Στο 31ο λεπτό ο Βουρδάκης βρήκε τον Κουτσιαρή αμαρκάριστο μέσα στη μεγάλη περιοχή, το τελείωμα όμως του τελευταίου ήταν δίχως στόχο, ενώ λίγο αργότερα από φάουλ του Σοροβόλα, ο Τσαντόπουλος πήρε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Βίτσος.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Μαγνησιακό. Στο 56' κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν φάουλ έξω από την περιοχή του Μαγνησιακού, οι παίκτες του Βασίλη Πανόπουλου ξεδίπλωσαν ταχύτατα την αντεπίθεση και ο Ντούρο “τσίμπησε” την μπάλα προ του Κορέντη που είχε βγει στο χώρο του κέντρου. Η μπάλα όμως έφυγε στα πλάγια όπου δεν υπήρχε παίκτης των γηπεδούχων για να ολοκληρώσει τη φάση. Στο 62' φάουλ του Κόλα από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ, στο 69' κεφαλιά του Γκέρτσου απέκρουσε ο Κορέντης και στην εξέλιξη της φάσης ο Τζιόλας έδιωξε προ του Τσιουρέλη μπροστά στο τέρμα, ενώ στο 75' ο Γιαμαλής δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να σκοράρει. Το πέτυχε όμως τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ, ο Κορέντης δεν είχε καλή απόκρουση και ο Γιαμαλής με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 83' ο Σαλαμούρας κέρδισε πέναλτι από τον Τζιόλα και ο Κόλα, ψύχραιμος ως συνήθως από την άσπρη βούλα, έκανε το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό. Ο Κόλα πέρασε ωραία κάθετη για τον Αθανασιάδη, αυτός σούταρε στη ρίζα της δεξιάς δοκού, στη συνέχεια ο Κόλα έκανε στραβοκλωτσιά που βγήκε όμως πάσα για τον Αθανασιάδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο ματς με τον Μαγνησιακό ο Αθανασιάδης ως αλλαγή, έχοντας πετύχει ισάριθμα τέρματα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκέρτσος.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής (78' Οικονόμου), Γκέρτσος, Προβιάς, Γιαμαλής, Καραλής, Τσιουρέλης (73' Σαλαμούρας), Ντούρο, Νιαώτης, Κόλα, Αντωνόπουλος (60' Αθανασιάδης).
Ηρακλής: Κορέντης, Τζιόλας (85' Δ. Μαραγγός), Σιαμέτης, Μπαρέκας, Ψαρόμπας, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Κουτσιαρής (62' Θάνος), Τσατσαρώνης, Σοροβόλας, Μαστροπαναγιώτης (90' Γιαννούκος).