noodles volos banner

Ηρακλής-Άρης 3-3

 

Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος σήμερα το πρωί, Ηρακλής κι Άρης είχαν ...χορταστική ισοπαλία με 3-3 και ...απρόσμενη εξέλιξη. Ο Ηρακλής προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο 45λεπτο και μάλιστα στο φινάλε ο Άρης είχε τη δική του φάση να πάρει το ματς.
Το 1-0 έκανε ο Σοροβόλας με πλασέ από πλάγια θέση στο 18ο λεπτό, το 2-0 στο 34' όταν ο Σοροβόλας πήγε να κάνει πάσα στον Βουρδάκη και παρεμβλήθηκε ο Γεωργούλας ο οποίος σημείωσε αυτογκόλ με προβολή στην προσπάθειά του να διώξει, ενώ το 3-0 λίγο αργότερα, στο 36' με γκολ του Σοροβόλα που έκλεψε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκίπερ και δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ηρακλής είχε ευκαιρία για ακόμη ένα τέρμα όταν ο Βουρδάκης πλάσαρε άουτ κι ενώ θα μπορούσε να πασάρει σε συμπαίκτη του που ήταν σε καλύτερη θέση.
Ο Άρης ξαναμπήκε στο ματς με εύστοχο πέναλτι του Στραβέλα στο 55'. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος από τον Υφαντή. Το 3-2στο 75' με αυτογκόλ του Σινάνη ύστερα από παράλληλη σέντρα του Ζηρδέλη και διεκδίκηση της μπάλας με τον Στραβέλα και το 3-3 στο 82' με ευθύβολο διαγώνιο σουτ του Γκοτζόπουλου. Λίγο πριν το φινάλε, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σουτ του Μπαρμπούτα που έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Μπαρέκας. Επίσης, οι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν, με το σκορ στο 3-2, για πέναλτι πάνω στον Μπαρμπούτα και ακυρωθέν γκολ του Στραβέλα που δεν μέτρησε για οφσάιντ.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Μαγιόγλου, Γκοτζόπουλος, Σατραζέμης (30' Μπαρμπούτας), Γεωργούλας, Καψιώτης, Ίμπρα, Γκατζούνας, Τσελεπής (46' Στραβέλας), Τσουκαλάς, Βλαχόπουλος (65' Ζηρδέλης).
Ηρακλής: Υφαντής (80' λ.τρ. Αρβανίτης), Τσαντόπουλος, Μαστροπαναγιώτης, Μπαρέκας, Μόκιας, Σινάνης, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας (70' Λεβέντης), Θάνος (20' λ.τρ. Ν. Μαραγκός), Τσατσαρώνης.

 

Last modified onMonday, 16 February 2015 14:23