noodles volos banner

Δήμητρα-Αχιλλέας 1-0

Τέσσερα ματς έχει κερδίσει η Δήμητρα, τα τρία με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε τη σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Ευξεινούπολης σημειώθηκε στο 48ο λεπτό, όταν ο Ποζιόπουλος έκανε σέντρα, ο Θωμαΐδης πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα χτυπώντας στο πόδι του Καλτσά. Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο Πλασταράς για εξύβριση.

Για τη Δήμητρα, δύο δοκάρια στην ίδια φάση είχαν Θωμαΐδης και Νιάκας στο 65', ενώ οι καλύτερες ευκαιρίες σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με μια προβολή του Τιμπλαλέξη και στο δεύτερο με κεφαλιά του Αντωνιάδη και δύο επικίνδυνα φάουλ του Νικηφοράκη. Για τον Αχιλλέα, κοντινό πλασέ του Πλασταρά έφυγε άουτ στο πρώτο μέρος, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι στον Γουργιώτη, στο δεύτερο ο Χασιώτης θέλησε να σκοράρει με δυνατό σουτ. Από πλευράς ομάδας του Αχιλλείου, επισημάνθηκε ότι το διαιτητικό τρίο των Τρυφωνίδη, Αθηναίου, Τσολακίδη είχε απαράδεκτη απόδοση.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Γοδενόπουλος, Βογιατζής (55' Νιάκας), Θωμαΐδης (82' Ραμαντάνης), Κ. Παυλίδης, Τιμπλαλέξης, Ποζιόπουλος (65' Κωτσός).
Αχιλλέας: Μακρής, Παναγιώτου, Μόσχος (70' Μπουμπούκης), Χασιώτης, Τσεκούρας, Καλτσάς (80' Μάνος), Γουργιώτης, Αλπίτσης, Πίνας, Πλασταράς, Γαλογαύρος.