noodles volos banner

Στην Ολύμπια Λάρισας η Κουτσουνούρη

Η Ολύμπια Λάρισας τάραξε τα νερά στην Α2 Βορρά αποκτώντας την έμπειρη Βολιώτισσα φόργουορντ Ασημίνα Κουτσουνούρη που έπαιξε πέρσι στον Ίκαρο χωρίς να ολοκληρώσει τη σεζόν, ενώ ανανέωσε με τις δύο καλύτερες παίκτριές της, την Μαρία Κυριτσάκα και την Δήμητρα Καμπουράκη.

Με μια κίνηση-ματ λοιπόν, η Ολύμπια αρχικά, «έκλεισε» την έμπειρη Ασημίνα Κουτσουνούρη από τον Βόλο. Η Κουτσουνούρη είχε φορέσει
ανεπίσημα την φανέλα της Ολύμπια στο φιλανθρωπικό φιλικό που είχε διεξαχθεί τον Μάϊο μεταξύ των κοριτσιών και των δημοσιογράφων/πολιτικών.  Γεννήθηκε στο Βόλο στις 5/1/1985 (ύψος 1.88μ). Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, ΔΑΣΑΛ, Αγ. Παρασκευή, Άρτεμις Βόλου, ΑΕ Λεμεσού και Ίκαρο Καλλιθέας. Η αποδέσμευση της από τον Ίκαρο φέτος, εδωσε το έναυσμα να γίνει η κρούση από την Ολύμπια και μετέπειτα η απόκτηση της.  Μετράει 32 συμμετοχές με τις Εθνικές Κορασίδων (έπαιξε στο Πανευρωπαϊκό του 2001) και Νέων Γυναικών.
Με την απόκτηση της Κουτσουνούρη η Ολύμπια, ανακοίνωσε και την ανανέωση της Μαρίας Κυριτσάκα (είναι δανεική από την Ολυμπιάδα Λάρισας). Η Κυριτσάκα που ήταν ένας από τους κύριους εκφραστές της περσινής, πολύ καλής πορείας της Ολύμπιας στην Α2 Γυναικών αλλά και παίκτρια-«κλειδί» για την φετινή πορεία της Ολύμπια. Το σημαντικότερο όμως για την Ολύμπια, είναι η δέσμευση-απόκτηση της αεικίνητης Δήμητρας Καμπουράκη, που μετά τη διάλυση της ομάδος των Άνω Λιοσίων (για την ίδρυση του Εύνικου) η αθλήτρια ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδος, καθότι αγωνιζόταν υπό την μορφή μετοίκησης (φοιτητικής). Η Καμπουράκη που είναι η μοναδική διεθνής παίκτρια αυτή τη στιγμή στην ομάδα και συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδος στην Α2.