noodles volos banner

Θέλει το 2-2 με τις Εσπερίδες και να μην παίξει απέναντι … σε επτά

Η Δεληγιάννη έχει δέκα ράμματα στο πρόσωπο Η Δεληγιάννη έχει δέκα ράμματα στο πρόσωπο

Την περασμένη Τετάρτη στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού Β. για τα πλέι άουτ ττης Α1 γυναικών στην Αθήνα με τις Εσπερίδες, μπορεί η διαφορά να ήταν μεγάλη εις βάρος της ομάδας του Μ. Καπουρνιώτη και η ομάδα της Καλλιθέας να έκανε εύκολα το 2-1 με σκορ 81-56, αλλά η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Ήταν τόσο εξόφθαλμη η πρόθεσή της να βλάψει τον Ολυμπιακό Β., που οι γηπεδούχες δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έπαιζαν με επτά παίκτριες κι όχι με πέντε στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, μόλις στο 2’ η βολιώτικη ομάδα είχε χρεωθεί με πέντε φάουλ και μία τεχνική ποινή, χωρίς κανείς να καταλάβει γιατί και γρήγορα η διαφορά ξέφυγε από το πρώτο δεκάλεπτο .

Το πιο σημαντικό ήταν η Δεληγιάννη δέχθηκε σκόπιμη αγκωνιά σκόπιμη από τη Μούρερ, η οποία δεν είχε καμία επίπτωση, αφού ούτε καν φάουλ δε δόθηκε, ενώ στην παίκτρια του Ολυμπιακού Β. τοποθετήθηκαν 10 ράμματα. Το πιο τραγικό ήταν ότι περίμενε μιάμιση ώρα αιμόφυρτη και κανείς από την ομάδα των Εσπερίδων δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει και τελικά μεταφέρθηκε με ταξί που κάλεσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Β. στο νοσοκομείο.

Έτσι η παίκτρια δε θα αγωνιστεί την Κυριακή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού δεν τη το επιτρέπει ο γιατρός, ενώ τραυματίας στο γόνατο είναι και η Ζέρβα.

Έστω και με προβλήματα την Κυριακή στις 13.00 στο ΕΑΚ οι ερυθρόλευκες θέλουν τη νίκη, για να ισοφαρίσουν τη σειρά στο 2-2 και να μην υποβιβαστούν και για να το πετύχουν αυτό ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα παίξουν πέντε εναντίον πέντε κι όχι πέντε ένα εναντίον επτά.

Last modified onFriday, 04 May 2018 21:01