noodles volos banner

Σοκ με Γουΐλιαμς στον Ολυμπιακό Β., εξαιρετικά αμφίβολη με Αθηναϊκό

Σοκ στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού μετά τους τραυματισμούς των Ζέρβα (γόνατο), Ζήτη (αστράγαλο) και Αγαγιώτη (μέση), οι οποίες ήδη έχουν ήδη τεθεί νοκ-άουτ από το ματς ζωής ή θανάτου με τον Αθηναϊκό στο ΕΑΚ, όπως το χαρακτηρίζουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, στην προπόνηση της Τετάρτης η Γουΐλιαμς υπέστη διάστρεμμα. Η Αμερικανίδα, που έχει αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου από τη στιγμή που ήρθε, διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι δεν υπάρχει ευτυχώς κάποιο σπάσιμο.

Ήδη ξεκινήσει αγώνας δρόμου από τον γιατρό του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Βαβέτση, και τον φυσικοθεραπευτή κ. Καϊδή μήπως καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή της κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη… Και η ίδια η ψηλή του Ολυμπιακού Β. πάντως θέλει πολύ να αγωνιστεί, γι’ αυτό και μετά τον τραυματισμό έβαλε τα κλάματα λόγω της ατυχίας της. Θυμίζουμε ότι μία νίκη με τον Αθηναϊκό σημαίνει ότι η ομάδα των Καπουρνιώτη-Μπορίνου θα αντιμετωπίσει εκτός απροόπτου ότι θα αντιμετωπίσει τα πλέι άουτ τις Εσπερίδες Καλλιθέας, που είναι περισσότερο επιθυμητός αντίπαλος, αφού έχουν 1-1 νίκες, κι όχι τον Πρωτέα Βούλας, από τον οποίον έχασαν στον Βόλο και τον αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μ. Καπουρνιώτης: Δε θα μας καταβάλουν οι ατυχίες

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, στο Magnesiasports σχετικά  με το εντός έδρας ματς με τον Αθηναϊκό την Κυριακή (22/4) στις 14.00 στο ΕΑΚ, τόνισε: Για μας το παιχνίδι είναι ματς-πόιντ. Όλο τον χρόνο οι ατυχίες κάθε είδους μας έχουν ταλαιπωρήσει. Δυστυχώς αυτές  συνεχίζονται, όμως δε θα μας καταβάλουν. Τόσο κόπο και τόσες θυσίες που κάνει η Διοικούσα Επιτροπή, το προπονητικό team και οι αθλήτριες ελπίζω να μην πάνε χαμένες. Όσο για τη συνέχεια, όσα προβλήματα και εμπόδια προκύψουν από οπουδήποτε εμείς θα δώσουμε και την ψυχή μας, ώστε αρχικά την Κυριακή να πετύχουμε την πέμπτη μας νίκη και στη συνέχεια να κρατήσουμε αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει...Ελπίζω να έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας την κι αυτή την Κυριακή , ώστε να καταλάβουν όλοι γιατί ο Βόλος πρέπει να βρίσκεται στην Α1 γυναικών».

Last modified onThursday, 19 April 2018 12:13