Logo
Print this page

Μπορίνος: "Ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε στην παραμονή"

Δηλώσεις στο magnesiasports πραγματοποίησε ο άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Καπουρνιώτη στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, Μάριος Μπορίνος, σχετικά με τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, κόντρα στις Εσπερίδες, τον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το κλίμα που επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ΕΑΚ:

"Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, όπως κάθε παιχνίδι τώρα στο τέλος. Πρέπει να βρούμε νίκες, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενόψει πλέι άουτ. Έχουμε καλή ψυχολογία, κερδίσαμε τις Εσπερίδες, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς στα τελευταία λεπτά και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, μας έχει "ανεβάσει". Από την άλλη και ο αντίπαλός μας, ο ΠΑΟΚ, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στον Ολυμπιακό, έχασε για έναν μόλις πόντο. Διαθέτει πολύ καλό, έμπειρο ρόστερ, με εξαιρετικές ξένες. Εμείς θα έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά πρέπει να παλέψουμε, όπως και να ΄χει. Είναι ένα ματς στην έδρα μας, θέλουμε να το κυνηγήσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να το "χτυπήσουμε". Επιβάλλεται, πλέον, να προσπαθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια, ακόμα κι απέναντι σε ομάδες που αντικειμενικά είναι ανώτερες, όπως ο ΠΑΟΚ".

Για τη νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στις Εσπερίδες:

"Ήταν ένα ματς-τελικός για εμάς. Δεν υπήρχε αύριο για τον Ολυμπιακό, αν έχανε, καθώς αν οι Εσπερίδες "ζευγάρωναν" τις νίκες απέναντί μας, στα πλέι άουτ, όταν θα τις αντιμετωπίζαμε, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Είχαμε πολύ άγχος στην αρχή, δεν μπήκαμε καλά και μείναμε πίσω στο σκορ. Παρ' όλα αυτά, είναι η πρώτη φορά φέτος που καταφέραμε να "βγάλουμε αντίδραση" και να γυρίσουμε ένα ματς. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο πεντάλεπτο και καταφέραμε να επιστρέψουμε, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση. Εκεί, με ανεβασμένη ψυχολογία, πήραμε το παιχνίδι. Ήταν ένα κλειστό ματς, δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά σίγουρα μετρά η νίκη για εμάς, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πρέπει να πω πως, ειδικά στα τελευταία λεπτά, μας βοήθησε πολύ κι ο κόσμος μας. Τον θέλουμε μαζί μας και κόντρα στον ΠΑΟΚ".

Για το αν πιστεύουν άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού πως τελικά μπορεί η ομάδα να παραμείνει στην Α1:

"Ξέραμε από την αρχή πως θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά τον κακό μας πρώτο γύρο, στον οποίο είχαμε μόλις μία νίκη. Η ψυχολογία μας είχε κλονιστεί, δε σταματήσαμε, όμως, να πιστεύουμε πως μπορούμε, τελικώς, να τα καταφέρουμε. Κι αυτό ισχύει και για τους προπονητές και για τις παίκτριες, αλλά και για τους διοικούντες. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, δεν έχουμε παίξει σε κανένα παιχνίδι πλήρεις λόγω τραυματισμών. Στον Ολυμπιακό αυτό στοιχίζει, καθώς δεν έχουμε το βάθος να καλύπτουμε σημαντικές απουσίες. Όπως και να 'χει, ποτέ δεν πάψαμε να έχουμε πίστη. Τα κορίτσια δουλεύουν σκληρά καθημερινά, προσπαθούν πολύ και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν είμαστε ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, αλλά είμαστε μία καλά δουλεμένη ομάδα, με "μέταλλο". Καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάποιες κακές μας εμφανίσεις και προχωράμε μέχρι το τέλος, με στόχο την παραμονή μας στην Α1, στη διαδικασία των πλέι άουτ. Επαναλαμβάνω, θέλουμε νίκες που θα μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε".

Στα αγωνιστικά, οι Καπουρνιώτης και Μπορίνος είδαν, κατά την τρέχουσα εβδομάδα, τις Δεληγιάννη και Γαλιατσάτου να απουσιάζουν από αρκετές προπονήσεις, καθώς ήταν άρρωστες. Παράλληλα, πρόβλημα στα πλευρά αντιμετωπίζει η Κυριατζίδου, η οποία υπέστη ένα μικρό ράγισμα πριν μερικές εβδομάδες, έπαιξε κανονικά κόντρα στις Εσπερίδες, αλλά οι μικροενοχλήσεις δεν την έχουν εγκαταλείψει. Η συμμετοχή των τριών κοριτσιών στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Την Παρασκευή (2/3) το πρόγραμμα για τις ερυθρόλευκες περιλαμβάνει προπόνηση και βίντεο με ανάλυση του αντιπάλου, ενώ το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει ΠΑΟΚ, με πιο ήπιο πρόγραμμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών:

Σάββατο 3 Μαρτίου

14:00, "Π. Γιαννακόπουλος": Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Κυριακή 4 Μαρτίου

12:00, ΕΑΚ Βόλου: Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ - Διαιτητές: Ταρενίδης Κ., Μελανίδης

13:00, ΔΑΚ Λευκάδας: Νίκη Λευκάδας-Δάφνη Αγίου Δημητρίου

13:00, Κλειστό Εσπέρου: Εσπερίδες Καλλιθέας-Πρωτέας Βούλας

14:00, Κλειστό Επταπύργιου: Παναθλητικός Συκεών-Αθηναϊκός

14:30, ΔΑΚ Γλυφάδας: Ολυμπιακός-Φάρος Κερατσινίου

Last modified onFriday, 02 March 2018 16:24
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]