noodles volos banner

Παρατέθηκε γεύμα στις μπασκετμπολίστριες της Νίκης Β.

Με χαλαρή διάθεση, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρατέθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου γεύμα στις παίκτριες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του τμήματος, που έχει καταφέρει να κάνει το 4 στα 4 στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ Γυναικών.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ανδρέας Τσάγκαρης κι Αλέκος Μιχόπουλος, καθώς και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Νίκος Γαλανάκης, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη θετική πορεία του τμήματος, τονίζοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πέντε δώρα, τρεις διήμερες διανυκτερεύσεις στην Ελάτη Τρικάλων καθώς και δύο τραπέζια στο τσιπουράδικο Ταμπάκης.

Ηττήθηκαν οι κορασίδες της Νίκης Βόλου

Ηττήθηκαν οι κορασίδες της Νίκης Βόλου για την 7η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ. Τα κορίτσια του Νίκου Γαλανάκη αντιμετώπισαν την ομάδα της Ανάληψης σε ένα δύσκολο παιχνίδι, από την οποία έχασαν με 23-46, με το δεύτερο δεκάλεπτο να αποδεικνύεται το καθοριστικό, αφού οι κυανόλευκες έμειναν άποντες. Έτσι με επιμέρους σκορ αυτό το διάστημα το 0-16 μετά το 6-7 της πρώτης περιόδου, το ημίχρονο τελείωσε με 6-23, ενώ στο τέλος η διαφορά έφτασε στο +23 και σε νταμπλ  σκορ.

Οι «μικρές» των τμημάτων υποδομής συνεχίζουν και συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα των κορασίδων και παίρνουν αρκετό χρόνο στο παιχνίδι από τον προπονητή τους για απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.

Τα δεκάλεπτα: 6-7, 6-23, 14-32, 23-46

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλανάκης Ν.):  Μιχοπούλου Α. 4, Κουντούρη Α. 1, Αϊβάτογλου Χ.  2, Κουτσονίκου Ρ. 2, Κωνσταντούλα Ζ. 4, Ζαφειρίου Η., Παπαευαγγέλου Μ., Τσάγκαρη Λ. 10, Κασαπλέρη Κ., Ζαφειρίου Α., Κουντούρη Χ.

ΑΝΑΛΗΨΗ (Συλεόπουλος Ε.): Αλιμένα Α. 20, Κουτσιμπού Ε., Αλμπανίδου Ε., Κουτσορεβύθη Μ. 6, Βαγιοπούλου Μ., Κουτσουνούρη Μ. 2, Κατσαβριά Ε. 12, Τσουλφά Μ. 6