noodles volos banner

Κομβική έξοδος του Ολυμπιακού Β. στην Καλλιθέα

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/11, 14:00) τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες του Μιχάλη Καπουρνιώτη εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του περασμένου Σαββατοκύριακου, προκειμένου να "αδειάσουν" ψυχολογικά από τις δύο τελευταίες βαριές ήττες στο πρωτάθλημα, δουλεύοντας σκληρά, ενόψει της συνέχειας που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

 Συγκεκριμένα, η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στις τελευταίες δίχως νίκη Εσπερίδες μπορεί να χαρακτηριστεί κομβική, βάσει του γεγονότος πως θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με κοινό αγωνιστικό στόχο και μόλις έναν πόντο να τις χωρίζει στη βαθμολογία. Η αθηναϊκή ομάδα, αν κι επίσης νεοφώτιστη στην κατηγορία (δεύτερη πέρσι στην Α2 του Νότου, κέρδισε τον Ηρακλή στο μπαράζ του Βόλου κι "ανέβηκε") δείχνει ιδιαίτερα αξιόμαχη στις πρώτες αγωνιστικές και παρά το γεγονός ότι δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, μοιάζει ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλος. Παρ' όλα αυτά, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν αγωνιστική άποψη για τον προσεχή αντίπαλό τους και πάνε "διαβασμένοι" στην Καλλιθέα για το πολυπόθητο ροζ φύλλο.

Στο κομμάτι των απουσιών, Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα και Γαλιατσάτου φαίνεται πως ξεπερνούν μέρα με τη μέρα τα μικροπροβλήματα των τραυματισμών τους και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Αντίθετα, πιο σοβαρή φαίνεται να είναι η κατάσταση για την Ζέρβα, η οποία έχει χάσει αρκετές προπονήσεις τις τελευταίες δυο εβδομάδες κι ίσως κριθεί ανέτοιμη. Παρόλα αυτά, οριστική απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι της έμπειρης σέντερ θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην  Α1 γυναικών μπάσκετ έχει ως εξής:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

*Π. Γιαννακόπουλος 14:00 Παναθηναϊκός-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Αναστασίου-Αργυρούδης (Σταύρου)

*ΔΑΚ Γλυφάδας 14:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Μαριγλή-Ρίζος (Γολεγού)

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

*ΔΑΚ Λευκάδας 13:00 Νίκη Λευκάδας-Φάρος Κερατσινίου

Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Κανελλόπουλος)

*Επταπύργιου 14:00 Παναθλητικός Συκεών-Πανιώνιος

Δημάδης-Μπακάλης (Ανδρίτσος)

*Εσπέρου 14:00 Εσπερίδες Καλλιθέας-Ολυμπιακός Βόλου

Κρεσταινίτης-Ντάνος (Μπουρνάς)

*Την Παρασκευή 17/11 στις 21.00 γίνεται ο αγώνας  Πρωτέας Β.-Αθηναϊκός 

Last modified onSaturday, 18 November 2017 00:37