noodles volos banner

Μ. Καπουρνιώτης: «Είμαστε το αουτσάιντερ σε όλα τα ματς»

Ο ανταγωνισμός στη φετινή Α1 Γυναικών των δέκα ομάδων είναι πολύ έντονος και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δύσκολο έργο, κάτι που αναγνωρίζει πρώτος απ’ όλους ο προπονητής της ομάδας Μ. Καπουρνιώτης.

 

 

Ο 30χρονος τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 19/10 στο ΕΑΚ, τόνισε ότι αυτό που θα μετρήσει στο τέλος είναι η ομάδα με την οποία θα διασταυρώσουν στα πλέι άουτ να έχει ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στη regular season.

«Θα έλεγα ότι με βάση την πολύ δύσκολη τετράδα αγώνων στην αρχή είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, καθώς θα κάνουμε δοκιμές σε σχήματα και θα ετοιμαστούμε καλύτερα για τα πιο σημαντικά ματς, που θα είναι με αντιπάλους, τους οποίους είναι πιθανότερο να αντιμετωπίσουμε στα πλέι άουτ, μεταφέροντας κάποια νίκη. Και σίγουρα οι αντίπαλοι αυτοί δε θα είναι ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε το Ελληνικό, ούτε ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια της φετινής Α1 έχουμε τον τίτλο του αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εκπλήξεις. Στο πρώτο ματς έδρας που θα έχουμε κόσμο και ελπίζω πολύ (σ.σ με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κεκλεισμένων τν θυρών), θα προσπαθήσουμε όσο δεν πάει, θα χαρούμε το παιχνίδι κι όπου βγει».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τις πράσινες, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός Β. θα παραταχθεί πλήρης, αφού και η Κυριατζίδου θα είναι ετοιμοπόλεμη.