noodles volos banner

Σουλτάνη: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει αξιόλογο σύνολο»

 

Η Βολιώτισσα πλέι μέηκερ, Ραφαέλα Σουλτάνη, μίλησε στο magnesiasports για τη φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών. Η παίκτρια της ερυθρόλευκης ομάδας, που ήταν και από τις διακριθείσες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα της δεν παρουσιάστηκε έτοιμη στην πρεμιέρα και ότι θέλει χρόνο, αλλά έχει όλα τα εχέγγυα και ένα αξιόλογο σύνολο για να πετύχει τους στόχους της.

Για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμες για το παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη, γιατί η ομάδα δεν έχει δεθεί ακόμα στο παρκέ. Είναι νωρίς για εμάς ακόμα για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε έτοιμος, δεμένος και έπαιξε πειθαρχημένο και οργανωμένο μπάσκετ.  

Μπήκαμε κατευθείαν στα δύσκολα με μία ομάδα που έπρεπε να νικήσουμε, υπήρχε πίεση και εμείς δεν ήμασταν έτοιμες για να διεκδικήσουμε ένα τέτοιο ματς. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη. Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά και πιστεύω ότι αν εμείς ήμασταν καλά θα είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Ωστόσο δείξαμε καλά στοιχεία και προσπαθήσαμε».

Για τη συνέχεια και το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αυτό όμως μόνο καλό μπορεί να μας κάνει για τα ματς που έρχονται μετά και είναι στα μέτρα μας και πρέπει να «χτυπήσουμε». Δύσκολη αρχή για εμάς γενικότερα, αλλά αυτό μας κάνει καλό για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε να πάρουμε νίκες και βαθμούς».

Για τους στόχους της ομάδας και την επίτευξη τους: «Υπάρχει ένα αξιόλογο σύνολο και με δουλειά μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Δεν θέλουμε πολλά λόγια, αλλά σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ομάδες του πρωταθλήματος. Εκτός από αυτές που θα πάνε για πρωτάθλημα, οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο στυλ και πιστεύω ότι καθαρά κρίνεται το κάθε ματς από την προσπάθεια και τη δουλειά».

Για τη δική της επιστροφή στην Α1 με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Είναι τιμή που παίζω στην πρώτη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα της πόλης μου και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τον στόχο της. Είναι ιδανικό για μένα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και στην Α1».  

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Στο πρώτο ματς μας έλειψε ο κόσμος, αλλά στη συνέχεια τον θέλουμε κοντά μας. Η έδρα μας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και στα ντέρμπι με ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε».  

 

Last modified onFriday, 10 October 2014 14:47