noodles volos banner

Ήττα αποκλεισμός στο κύπελλο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Την ήττα με 70-56 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στη Γλυφάδα από την Τερψιθέα για το κύπελλο μπάσκετ γυναικών. Τα κορίτσια του Μιχάλη Καπουρνιώτη ξεκίνησαν έτσι με το… αριστερό τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν.

Η Βολιώτικη ομάδα πάντως έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, που θεωρεί ότι σε κρίσιμα σημεία της στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, ενώ χρέωσε και με αυστηρές τεχνικές ποινές τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτό που υπήρξε καταστροφικό για τις Βολιώτισσες, αφού πέτυχαν πέντε μόλις πόντους έναντι 20 της γηπεδούχου ομάδος. Πάντως οι ερυθρόλευκες είχαν αρκετές φορές να αντιμετωπίσουν τα ανάποδα σφυρίγματα των διαιτητών, που τις εκνεύρισαν και τις έβγαλαν εκτός ρυθμού. 

Κορυφαία για τις φιλοξενούμενες η Ταντουρόφσκα, που παρότι δεν έκανε όλη την προετοιμασία με τη Βολιώτικη ομάδα και ενσωματώθηκε τελευταία στο ρόστερ, πέτυχε 22 πόντους και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Την ακολούθησε σε απόδοση η Δεληγιάννη με 17. 

 

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 39-21, 50-38, 70-56

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Παπασπυριδάκος-Φατούρος): Σύρα 9 (1), Βαλέτα 17 (3), Γουΐλιαμς 26 (3), Αξιοπούλου 6 (1), Ισκιόγλου 9, Στεφάνου, Πολίτη, Αγκάνη 3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Θωμά, Σαρακατσάνη 6 (2), Μπακρατσά, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 6, Καποδίστρια, Ταντουρόφσκα 22 (3), Ζέρβα 5, Ζήτη, Ζαμπάκα, Πόπιντσουκ, Δεληγιάννη 17

 

 

Last modified onSunday, 28 September 2014 15:50