noodles volos banner

Περιμένουν την Ταντουρόφσκα στον Ολυμπιακό

Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και παρουσία όλων των αθλητριών πλην της Άννας Ταντουρόφσκα που αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Βόλο. Την ερχόμενη Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου η ομάδα, θα μεταβεί στη Λάρισα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ολύμπια σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενώ στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ Βόλου, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας την πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με την Επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα της γυναικείας ομάδας ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, ήλθε σε συμφωνία με το γυμναστήριο FITNESS CLUB  GYM WAY, έτσι ώστε όλες οι αθλήτριες να πραγματοποιούν σ' αυτό την ενδυνάμωση τους, παράλληλα με τις ασκήσεις τακτικής, την προπόνηση στο κλειστό του ΕΑΚ, αλλά και τους φιλικούς αγώνες, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Καπουρνιώτη  Μιχάλη.

Παράλληλα, καρποφόρησαν οι ενέργειες της διοίκησης του Ολυμπιακού προς την ΕΟΚ, έτσι ώστε όλοι οι αγώνες έδρας να διεξάγονται  Κυριακή στις 12.00,  ενώ θα μπορούν να μεταδίδονται και τηλεοπτικά, είτε μέσω κεντρικής συμφωνίας, που  προσπαθεί να συνάψει με ενέργειες της η ΕΟΚ, είτε από τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, τη συνεργασία του οποίου θα επιδιώξει η ομάδα, ώστε να προβάλλει τόσο τους αγώνες της, όσο και τους ανθρώπους που με τις χορηγίες τους βοηθούν στη φετινή προσπάθεια.