noodles volos banner

Δεληγιάννη: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι με δουλειά μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα»

Η Ευτυχία Δεληγιάννη αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η Βολιώτισσα πάουερ φόργουορντ επιστρέφει στην ομάδα και στην Α1 μετά από τρία χρόνια και θα φορά τη νέα σεζόν ξανά τα ερυθρόλευκα.

Μιλώντας στο magnesiasports η Ευτυχία Δεληγιάννη, έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν και μίλησε για την επιστροφή της.

Για την απόφαση της να επιστρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου: «Η αλήθεια είναι ότι λείπω πολλά χρονιά από τον Βόλο, αν εξαιρέσεις τη μισή χρόνια που ήρθα στον Ολυμπιακό πριν από τρία χρόνια. Μου έλειψε ο Βόλος και η οικογένεια μου και αυτός ήταν ο πρωταρχικός λόγος ο οποίος γύρισα. Με πλησίασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και διαπίστωσα ότι υπήρχε κοινή φιλοσοφία και αποφάσισα να επιστρέψω. Αν Ολυμπιακός δεν έπαιζε Α1 ίσως να μην έπαιρνα την απόφαση να γυρίσω. Δεν ήθελα να παίξω αντίπαλη με την πρώην μου ομάδα τη Λευκάδα, την οποία αγαπάω πάρα πολύ».

Για τη Λευκάδα με την οποία αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια: «Η Λευκάδα για μένα ήταν το πιο αξιόπιστο σωματείο που έχω περάσει. Στεναχωρήθηκα που έφυγα αλλά ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω στον Βόλο. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εκεί και δεν θα τα ξεχάσω».  

Για τους στόχους που θέτει με τον Ολυμπιακό: «Τα πράγματα στην Α1 είναι πολύ δύσκολα. Αν δεις τις ομάδες που συμμετέχουν και τα ρόστερ, δεν θα είναι εύκολα. Ο Ολυμπιακός την περσινή χρονιά απέδειξε ότι δουλεύοντας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και πέτυχε. Θέλω να πιστεύω ότι με την ίδια συνταγή, με πολλή δουλειά ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό. Να εξασφαλίσει σίγουρα η ομάδα την παραμονή της και από κει και μετά βλέπουμε. Όπου μας πάει».

Για το αν είναι πιο εύκολο γι’ αυτή που συναντά στην ομάδα οικεία πρόσωπα: «Στην ουσία είναι σαν να έρχομαι σε ένα καινούριο σωματείο, γιατί με τα περισσότερα κορίτσια είχα χρόνια να συνεργαστώ. Γνωρίζω τις παίκτριες όμως και θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή μου. Τρία χρόνια ήμουν στην ίδια ομάδα και τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».