noodles volos banner

Καπουρνιώτης: «Έτοιμος ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις»

Την ώρα που στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν επίσημα η Ομοσπονδία να τους ανακοινώσει ότι θα αγωνίζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία, ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Καπουρνιώτης, σε δηλώσεις του αναφέρει ότι δεν θα αλλάξει ο προγραμματισμός.

Ο Βολιώτης τεχνικός μίλησε στο sporthero.gr. 

«Είναι σίγουρα μια θετική εξέλιξη για την ομάδα μας να αγωνιστεί στην Α1. Ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρεί πως είναι έτοιμος σε μεγάλο βαθμό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις καθώς η ετοιμότητα της ομάδας είναι στο 60%. Υπάρχει ένας βασικός κορμός από πέρυσι, οι περισσότερες κοπέλες από την Mαγνησία, ενώ υπάρχουν και δύο τρεις πού είτε εργάζονται στον Βόλο είτε επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό.

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με πολλές ομάδες της κατηγορίας καθώς δεν θα κληθούμε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό από το μηδέν. Αφού πέρυσι ξεκινήσαμε μια καινούργια προσπάθεια δουλέψαμε με πρόγραμμα έχοντας ως φιλοσοφία την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστούσε στο μέλλον.

Ο σχεδιασμός αυτός έφερε πιο γρήγορα καρπούς από ότι περιμέναμε. Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Παράλληλα οι παίκτριες θα ανταμειφθούν για την προσπάθειά τους και θα είναι πρωταγωνίστριες με τα ρεκόρ και τις νίκες που σημείωσαν στο περσινό πρωτάθλημα. Θα είναι μια ηθική ικανοποίηση για όλα τα κορίτσια που σημείωσαν πέρυσι 18 σερί νίκες και νίκησαν στο μπαράζ τον Σπόρτιγκ την στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια στο μπαράζ νικούσε πάντα η ομάδα Νότου.

Πάντως σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί ο Ολυμπιακός δεν θα ξεφύγουμε από τον αρχικό σχεδιασμό μας. Φιλοσοφία μας είναι και παραμένει η ανάδειξη ταλέντων από την Μαγνησία και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό και γρήγορο μπάσκετ και θα δίνει χαρά στον κόσμο μας».