noodles volos banner

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλο διπλό στη Λάρισα για τον Ολυμπιακό!

Με σπουδαία εμφάνιση τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου πέρασαν με μεγάλη νίκη και με διαφορά από τη Λάρισα κόντρα στην Ολύμπια! Μετέτρεψαν το διαφαινόμενο Θεσσαλικό ντέρμπι σε περίπατο και πήραν το ροζ φύλλο με σκορ 49-75 στο κλειστό της Νεάπολης! Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ για τα κορίτσια του Μιχάλη Καπουρνιώτη, που πλέον έχουν πάρει... μπροστά και δείχνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι όλο και καλύτερες. 

Οι ερυθρόλευκες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Η απόφαση του Μιχάλη Καπουρνιώτη να παίξει άμυνα ζώνης 3-2 με την Κυριατζίδου στην κορυφή, μπλόκαρε τις γηπεδούχες και περιόρισε τα ατού τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τρεις παίκτριες που πέρασαν και από τον Βόλο, οι Κυριτσάκα, Ντάνου και Κουτσουνούρη έμειναν σε μονό αριθμό πόντων. Η Κυριατζίδου έβγαλε ψυχή στην άμυνα, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά της στην επίθεση,  η Χαβαλέ και η Ζέρβα ήταν ασταμάτητες στο σκοράρισμα, με την πρώτη παράλληλα να οργανώνει σωστά και τη δεύτερη να μαζεύει πολλά ριμπάουντ, ενώ η Σαρακατσάνη πρόσθεσε κι αυτή μια πολύ καλή δική της παρουσία που βοήθησε σημαντικά. Ολες οι παίκτριες όμως που μπήκαν στο παρκέ και αγωνίστηκαν έδωσαν η κάθεμια τον καλύτερο της εαυτό. Καμία δεν υστέρησε και η ομαδική προσπάθεια ήταν αυτή που έφερε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός χτύπησε στον αιφνιδιασμό, έτρεξε στο γήπεδο, έπαιξε καλό μπάσκετ και πήρε διαφορά από το δεύτερο δεκάλεπτο. Από τότε είχε τον πλήρη έλεγχο και έφτασε δίκαια και εύκολα σχεδόν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.  

Τα δεκάλεπτα: 12-16, 28-40, 39-54, 49-75

ΟΛΥΜΠΙΑ (Αραπατσάνης): Καμπουράκη 23 (3), Καψοκώλη 4, Γοργόλη, Ντάνου 7, Αραπακοπούλου, Κυριτσάκα 7, Σκαρλή 2, Κουτσουνούρη 6 (1), Καλλίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 7, Σαρακατσάνη 12 (4), Μπακρατσά, Αγαγιώτη, Αλεξίου 4, Καποδίστρια 4, Χαβαλέ 25 (3), Ζέρβα 20, Ζήτη 3 (1), Κατσιοπούλου, Αρτεμισίου, Παρασχάκη. 

Last modified onSunday, 08 December 2013 19:04