noodles volos banner

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για Ολυμπιακό και Νίκη στο ΕΑΚ

Την Πέμπτη το απόγευμα (25/1, 17:30) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Νίκη στο ΕΑΚ του Βόλου, σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για τις δύο ομάδες, ενόψει των απαιτητικών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται.

Από τη μία, η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα, η οποία προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα του Ιωνικού, στην αυλαία του πρώτου γύρου του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επιθυμούσε τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού μακριά από το Κλειστό της Νέας Ιωνίας, προκειμένου οι καλαθοσφαιριστές της να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει Κυριακής, όταν και οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν ξανά στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσουν τον Ζέφυρο. Παράλληλα, ένα τέτοιο φιλικό δίνει την ευκαιρία στους Πρέκα και Τύμπα να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο απών από το ματς της περασμένης Κυριακής, Θοδωρής Τοκατλίδης, αλλά και ο Φάνης Παπακώστας, ο οποίος στα Διαβατά αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι του.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός οδηγεί άνετα κι εύκολα την κούρσα στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ κι ένα φιλικό, με αντίπαλο τόσο υψηλής δυναμικότητας, όπως η Νίκη, κρατά τους καλαθοσφαριστές του σε εγρήγορση, αφού αγωνιστικά δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται συχνά κόντρα σε υπολογίσιμους γι’ αυτούς αντιπάλους και τέτοιες αναμετρήσεις, έστω και σε φιλικό επίπεδο, βοηθούν τους Γιώργο Βλιώρα και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα. Από πλευράς Ολυμπιακού, όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι υγιείς κι υπολογίζονται κανονικά για το φιλικό της Πέμπτης από το τεχνικό τους τιμ.

Last modified onWednesday, 24 January 2018 11:01