Logo
Print this page

Φιλανθρωπικό φιλικό του B.C. Volos την Πέμπτη

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του B.C. Volos και παλαιμάχων θα γίνει την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 16.00 στο Βάκης Παρασκευόπουλος. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου τονίζεται:

«Η ομάδα μας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου, το κανάλι ΑΣΤΡΑ και τα σπίτια Γαλήνης του Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος διοργανώνει ΦΙΛΑΝΦΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στις 4μ.μ.-6μ.μ. για τη συγκομιδή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας και όχι μόνο. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το ΑSTRA TV.

Τρόφιμα μπορείτε να φέρνετε στο κλειστό του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας έως την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου από τις 6μμ.-10μ.μ. και την ημέρα του αγώνα από τις 3μ.μ.- 6μ.μ. στο κλ. γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος (τηλ. επικοινωνίας: 6987048486 και 694628423).

Η χρονιά θα κλείσει για την ομάδα μας με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ανδρικής μας ομάδας και ομάδας γονέων που εκδήλωσαν την επιθυμία να αγωνιστούν …

Πιστεύουμε στη βοήθεια όλων, ώστε να δώσουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη …

ΣΤΙΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ …ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ! ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Στην ομάδα παλαιμάχων έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ σε μεγάλες αλλά και μικρές κατηγορίες:

Τσουρέλης-Αυγερινός-Γαλανάκης-Γιαννίκος-Καπουρνιώτης-Βλιώρας-Πρέκας-Βόντζος-Λιαδέλης-Ασπρούδης-Καραγιώργος Δ.-Ζαχαρίου-Καρακατσούνης Ι.-Καρακατσούνης Κ.-Καραΐσκος-Λαλάκης-Γκόλαντας-Ανάγνου-Μωραΐτης Κ.-Σιδηρόπουλος Κ.-Κατσαφούρης-Δεληκούρας-Κουραμάς-Αντωνόπουλος Δ.-Φουρτούνας Κ.-Μαϊμάνης (Τρίκαλα)-Κουτίνας- Κανούλης-Αθανασιάδης-Ευαγγελινός-Παναγιώτου-Τσιτσιγιάννης-Κουραμάς- Λαλάκης-Γκόλαντας- Αντωνόπουλος Δ.-Τζήμας-Πατάκης-Γουμενόπουλος (Λάρισα)- Αδαμόπουλος Ιερεμίας (Αθήνα)

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν παλιά ονόματα που δόξασαν τη Βολιώτικη διαιτησία, ενώ στη γραμματεία θα είναι μέλη του ΣΚΚΜ.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τα σπίτια γαλήνης Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου για την άψογη συνεργασία  και το τηλεοπτικό κανάλι ΑSTRA TV, που πάντα είναι δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αλλά και να δώσουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017»

Last modified onWednesday, 27 December 2017 15:26
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]