noodles volos banner

Νίκησε τον Λεμπρόν για τον πατέρα του ο Γιάννης

Υπόκλιση του «Βασιλιά» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, που επισφράγισε με double double (27 πόντοι με 8/14 δίποντα, 11/12 βολές και 13 ριμπάουντ), οδήγησε τους Μπακς σε μεγάλη νίκη με 119-116 κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, μέσα στο Μιλγουόκι.

Ο Giannis, που άγγιξε το triple double (είχε επίσης 8 ασίστ ,2 κλεψίματα και 1 κόψιμο), ήταν καθοριστικός στη μεγάλη νίκη , αφού 5,9’’ πριν το τέλος σημείωσε τρεις πόντους (καλάθι και φάουλ), διαμορφώνοντας τα δεδομένα του θριάμβου.

Ο Giannis γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Μιλγουόκι, οι οποίοι όρθιοι φώναζαν εκστασιασμένοι «MVP-MVP», θεωρώντας πως από τώρα είναι το φαβορί για να πάρει τη μεγάλη τιμή του καλύτερου παίκτη της χρονιάς. Ο Greek Freak συγκλόνισε, μετά το ματς, με το μήνυμά του, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram αναφέροντας: «Το κάνω για τον πατέρα μου, για την οικογένειά μου, για την ομάδα μου, για το Μιλγουόκι».

Καλή βραδιά και για τον Κώστα Κουφό, που πανηγύρισε νίκη με 101-95 με τους Κινγκς στην Φιλαδέλφεια απέναντι στους Σίξερς. Ο Έλληνας σέντερ πέτυχε 2 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ σε 11 λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης. 

Last modified onWednesday, 20 December 2017 12:39